با سلام
يه مشكلي برام پيش اومده يك سايت توي سرور هستش كه صفحه اصلي بارگذاري مي شه ولي وقتي از منو گزينه اي رو انتخاب مي كني صفحه 404 باز مي شه و مي گه صفحه يافت نشد.
مي شه اگر اطلاعاتي در اين باره داريد به من كمك برسونيد.
موفق باشيد.

با سلام
يه مشكلي برام پيش اومده يك سايت توي سرور هستش كه صفحه اصلي بارگذاري مي شه ولي وقتي از منو گزينه اي رو انتخاب مي كني صفحه 404 باز مي شه و مي گه صفحه يافت نشد.
مي شه اگر اطلاعاتي در اين باره داريد به من كمك برسونيد.
موفق باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض معذرت من خودم مشكل رو بر طرف كردم .....از مديريت به خاطر تاپيك اضافي عذر خواهي مي كنم ....
ديگه تكرار نمي شه ..... آخه مشكل از كامپوننت منو بود و من كلي باهاش سرو كله زدم و آخر سر با يك مرور گره ديگه درست شد.
موفق باشيد.
سلام. خوبي؟
جواد جان از نظر من اين تاپيك خيلي هم خوبه.
مثلاً اگه كسي اين اتفاق براش پيش بياد با يه سرچ به جواب شما ميرسه.
البته اين نظر شخصي منه. شايد مديريت نظر ديگه اي داشته باشه!
موفق و مؤيد باشيد.
بازهم سلام
[quote author=mehrabun link=topic=16411.msg87024#msg87024 date=1221435253]
سلام. خوبي؟
جواد جان از نظر من اين تاپيك خيلي هم خوبه.
مثلاً اگه كسي اين اتفاق براش پيش بياد با يه سرچ به جواب شما ميرسه.
البته اين نظر شخصي منه. شايد مديريت نظر ديگه اي داشته باشه!
موفق و مؤيد باشيد.
[/quote]
خيلي ممنون از نظرت ...پس بذار كاملش كنم
من نگفتم مشكلش از چي بود ..... مشكل از كامپوننت جاوايي jscook menu بود و با اينكه نسخه اصلاح شدش رو استفاده كردم به خطاي زير مي رسيدم :
من كه اين منو رو برداشتم ..... پيشنهاد مي كنم كسي هم ازش استفاده نكنه اگر كسي منوي جاوايي خوبي كه مثل اين مشكل نداشته باشه جديد و قابل دسترس هم باشه بگه ممنون مي شم.کد:Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ولي هنوز هم اگر منويي كه گفتم رو در حالت انتشار قرار بدم بازهم همون مشكل رو داره.
موفق باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)