سلام
بعد از انتخاب تنظيم براي موتور هاي جستجو يايد فايل را تغير بديم كه من اين كار رو كردم ولي سايت كلاً خطا داد تنظيمات را برگرداندم ولي حالا موتور ها نمي شناسند !!
تغيرات دقيق رو اگه ممكنه آموزش بديد!
با تشكر

سلام
بعد از انتخاب تنظيم براي موتور هاي جستجو يايد فايل را تغير بديم كه من اين كار رو كردم ولي سايت كلاً خطا داد تنظيمات را برگرداندم ولي حالا موتور ها نمي شناسند !!
تغيرات دقيق رو اگه ممكنه آموزش بديد!
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. لطفا توضیح بیشتری بدین
سایت چه خطایی رو داد؟ از کدام ورژن مامبو استفاده می کنید؟
سلام.
الوندی جان فکر کنم منظور ایشون بهینه سازی لینک برای موتورهای جستجو و فایل httacces بود.
شرط کارایی بهینه سازی توی راهنمای مقابلش نوشته شده بود. سرور شما آپاچی هستش ؟
شما بايد فايل htaccess.txt رو به htaccess. تغيير بديد
دقيقا همين كارو انجام داديد؟
ضمنا سرور بايد از mod_rewrite پشتيباني كنه
با وجود اين درصورتي كه باز هم مشكل داريد محتويات فايل رو htaccess. ايجا قرار بديد تا بررسي بشه
ضمنا با وجود اون منتظر معجزه نباشيد. بايد صبور باشيد
مقالات و آموزش انجمن رو مطالعه كنيد و با دقت بهش عمل كنيد
اينجا رو هم مطالعه كنيد:
[url=http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,16295.0.html]32 نكته بهينه سازي براي موتور هاي جستجو[/url]
نقشه سايت رو فراموش نكنيد
سايت رو هم به موتورهاي جستجو و فهرست ها معرفي كنيد خصوصا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نقطه پشت httaccess توجه كنيد. قبل از كلمه htaccess نقطه وجود دارد. من خودم همين اشتباه را مي كردم و نقطه را نمي گذاشتم :-[
[quote author=par82 link=topic=16402.msg87115#msg87115 date=1221479798]
به نقطه پشت httaccess توجه كنيد. قبل از كلمه htaccess نقطه وجود دارد. من خودم همين اشتباه را مي كردم و نقطه را نمي گذاشتم :-[
[/quote]
فايل htaccess.txt.45x هست ولي
htaccess.txt نيست ؟؟؟؟
سلام
اينجا رو خوندي :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينم چنتا تكميلي :
اگر مشكلتون حل نشد بازم بفرماييد.
نيكبخت باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)