-
اشکل در BackUp
با سلام و خسته نباشید
مدتی است که من در صفحه مدیریت مامبو بسیار سخت BackUp می گیرم و وقتی که BackUp می گیرم نمی توانم فایل BackUp را برگردانم
مشکل ئوم من نیز در این است که هم اکنون تمام آیتم های من در منوی کامپوننت حذف شده است من باید چه کاری انجام دهم
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-15-2008 08:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اشکل در BackUp
من درست متوجه نشدم بالاخره می گیرد یا نمی گیرد ؟
در حالت کلی هم پیشنهاد می کنم از سرور بک آپ ها رو بگیرد
-
-
1-همیشه توصیه شده از طریق phpmyadmin بکاپ بگیرید (می تونید بی خیال بکاپ گیری از طریق پنل مدیریت مامبو شوید)
استفاده از پنل مدیریت بیشتر برای تازه کارها توصیه میشه .. چون با phpmyadmin آشنایی کامل ندارند
2-بهتره جداول رو به صورت جدا جدا export کنید
حداقل به دو دلیل:
الف-در صورت بالا بودن حجم دیتابیس به مشکل بر نخواهید خورد
ب- در صورت بروز هر گونه خطا به راحتی می توانید خطا را تشخیص دهید
خودم قبلا به دلیل رعایت نکردن نکات فوق چندین شبانه روز با مشکل بزرگی دست و پنجه نرم کردم تا مشکلم حل شد
از تجربه دیگران استفاده کنید
-
-
سلام به همه دوستان
میشه لطف کنید و نحوه کامل BackUp گیری از طریق cPanel و همچنین برگرداندن فایل BackUp را برای من توضیح بدهید
متشکرم
-
-
بکاپ گیری:
وارد سی پنل شوید --> phpmyadmin --> انتخاب دیتابیس --> صدور (export) --> انتخاب جدول مورد نظر --> اعمال تنظیمات دلخواه --> تایید
برگرداندن بکاپ:
وارد سی پنل شوید --> phpmyadmin --> انتخاب دیتابیس در صورت وجود --> sql --> انتخاب فایل بکاپ از قسمت choose --> تایید
همانطور که در ارسال قبلی گفتم سعی کنید تک تک جداول را به صورت جدا بکاپ گرفته و سپس برگردانید
اگر تعداد جداول زیاد است و بکاپ از تک تک آنها از حوصله شما خراج است حداقل 2 تا 2 تا بکاپ بگیرید
هر چه تفکیک انها بیشتر باشد به نفعتان خواهد بود
فکر کنم آموزش های کامل نحوه بکاپ گیری و برگرداندن آن در انجمن و سایت مامبولرن وجود داشته باشه .. جستجو کنید حتما به نتیجه می رسید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)