-
مشكل در بالا آمدن مامبو بعد از نصب
با سلام خدمت شما .. چندتا تاپيك در اين مورد خوندم كه تقريبا ً مشكلاتشون شبيه من بود ... شرمنده باز هم يه تايپيك جديد باز كردم ...
من Cpanel 11 دارم فايل مامبو 4.62 رو آپلاود كردم و در public_html بازش كردم .. ديتابيس ساختم .. بعد خواستم مامبو رو نصب كنم .. قسمت اول يه سري فايلها و پوشه ها بود كه پرميشن 777 دادم و بجز اينها سه تا خط قرمز ديگه دارم .. يكي براي خطاي ديپلاي كه فكر ميكنم زياد مهم نباشه .. دومي فايل كانفيك كه بعد دستي ساختم و آپلاودش كردم و سومي Session save path Not set, Unwriteable خط كه قرمز بود .. نفهميدم چيه .. مامبو رو نصب كردم و پيغام داد با موفقيت نصب شده .. پوشه نصب رو پاك كردم .. بعد كه خواستم سايت رو ببينم دوباره ازم فايل نصب رو خواست .. فكر كردم جايي اشتباه انجام دادم دوباره ديتا بيسم رو دراپ كردم و همين كارا رو از اول انجام دادم ولي بعد از پايان عمليات نصب دوباره به قسمت نصب بر ميگرده .. اينو بگم كه فايل كانفيك رو هم بعد از نصب كردن دستي آپلاود ميكنم .. چند بار نصب كردم همين مشكل رو داشت .. جوملا 1.5 رو نصب كردم نصب شد ... ولي وقتي خواستم با يوزر وارد قسمت مديريت بشم پيغام خطاي پسورد رو ميده و وارد نميشه .. جوملا نسخه پايين تر رو نصب كردم .. بعد از نصب با موفقيت ديگه صفحه سفيد مياد ... :-\ پاك كردم دوباره مامبو رو نصب كردم ديگه به قسمت نصب هم بر نميگرده و صفحه سفيد مياد ... توش موندم الان ... :'( :'( از بزرگان درخواست راهنمايي دارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2008 06:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)