سلام
اون فایل از روی هاست خودم پاک شده و فعلا به ماژول دسترسی ندارم که دوباره بذارمش. در مورد فایل بخش دانلود سایت هم نمیدونم چرا حذف شده مسئولین سایت باید درستش کنن.
در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده

سلام
اون فایل از روی هاست خودم پاک شده و فعلا به ماژول دسترسی ندارم که دوباره بذارمش. در مورد فایل بخش دانلود سایت هم نمیدونم چرا حذف شده مسئولین سایت باید درستش کنن.
در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فكر ميكنم اين دوست عزيزمون بخش دانلود و صفحه اول مامبولرن رو با دقت نديدن چرا كه اين فايل در ليست "آخرين فايلهاي آپلود شده "قرار داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
The document is being edited/updated by an user and is unavailable at this moment.
پیغام بالا نمایان می شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بچه ها سایت مامبو هم که لا لا کرده من این ماژول رو می خوام کسی داره بگذاره لطفا؟
از اینجا بگیر:
سلام
من یه سوال داشتم
هیچکدوم از این منو های Dropdown رو نمیشه کاری کرد که فقط sub menu هاشون رو بشه بصورت لینک تعریف کرد ؟ منظورم اینه که مثلا یه بخش "درباره ما" داشته باشه که اونم 3تا submenu به اسمهای مثلا "حوزه فعالیت" ، "قراردادها" و "پروژه ها" داشته باشه ... بعد کاربر اگه روی خود "درباره ما" کلیک کنه هیچ اتفاقی نیافته ، فقط اگه روی این سه تا submenu کلیک کنه بتونه بره توی هر کدوم از بخشها ...
نمونه یه همچین منو هایی زیاده ... مثلا توی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
براي ساخت منو "درباره ما "از "لینک - آدرس وب " استفاده كنيد
بعد از انتخاب " لینک - آدرس وب" در صفحه باز شده نام را "درباره ما "ست كنيد و لينك را "#" وارد كنيد
منو هاي ديگه رو زير مجموعه اين منو ست كنيد
مشكل شما حل ميشه
يا علي
با سلام
مشكل JSCOOK را به با ie7
چطوري حل كنيم ؟
سلام ...
این لینک رو مطالعه کنید ! : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیروز باشید !
علاقه مندی ها (Bookmarks)