سلام دوستان
این نسخه فارسی ساز SMF 1.1.6 است که آماده شده است ، لطفا تست کنید تا در صورت عدم مشکل ترجمه ای منتشرش کنیم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام دوستان
این نسخه فارسی ساز SMF 1.1.6 است که آماده شده است ، لطفا تست کنید تا در صورت عدم مشکل ترجمه ای منتشرش کنیم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
با تشکر از زحماتتون.
سوال:
1- قبلش باید بسته ها را یک بار حذف کنیم و بعد نصب دو باره نصب کنیم+تغییرات رو دوباره انجام دهیم؟
2- قسمت تنظیمات عمومی انجمن ها تو راهنمای حداکثر تعداد ارسال پیغام خصوصی برای درخواست کد امنیتی نوشتید:
فقط کاربرانی که ارسال زیر عدد ذکر شده را دارند نیاز به وارد کردن کد دارند.
یعنی چی؟یعنی اگه بگذارم 5 کسانی که زیر 5 پست دارند باید کد امنیتی وارد کنند؟اگه بگذارم صفر همه باید وارد کنند یا هیچ کس لازم نیست وارد کند؟
3- تو تنظیمات عمومی انجمن سربرگ تنظیمات عمومی تو راهنمای غیرفعال شدن جستجوی نام میزبان نوشتید:
این گزینه برای کاربران منع شده مورد استفاده قرار می گیرد.
منظور چیه؟
بقیه نتایج تست:
پسورد هنگام دانلود:siran
-----------------
البته کامل هنوز تست نکردم.
![]()
1- خیر ، کافیست فایل ها را جایگزین کنید جز فایل هایی که بسته ها روشون تغییر دادن
تمام موارد گزارشی اصلاح شد ، خیلی ممنون ، منتظر گزارش اشکالات بیشتر هستیم
سلام.
خواهش می کنم.
اون 2 سوال دیگر هم لطفا جواب دهید.به نوعی به ترجمه ربط داره.چون از ترجمه چیزی نفهمیدم.
----
سری دوم:
پسورد برای دانلود:siran
-------
باز هم قسمت های دیگری مونده که اگر وقت کنم تا فردا چک می کنم و میگم.
این قسمت ها هم ممکنه اشکالات دیگری باشه که من ندیدم.دوستان دیگر هم لطفا چک کنند.
![]()
سلام مجدد.
با این که از دیشب نخوابیدم و شدیدا خسته ام کامل چک کردم.
این فایل zip رو دانلود کنید.
پسورد برای دانلود:siran
دو تا pdf هست با نام smf test 3 و smf test 4 که شماره 3 پنل ادمین بررسیش تموم میشه و شماره 4 بررسی قسمت تنظیمات کاربران و ... هست.
------------------
لطفا اون دو سوال:
2- قسمت تنظیمات عمومی انجمن ها تو راهنمای حداکثر تعداد ارسال پیغام خصوصی برای درخواست کد امنیتی نوشتید:
فقط کاربرانی که ارسال زیر عدد ذکر شده را دارند نیاز به وارد کردن کد دارند.
یعنی چی؟یعنی اگه بگذارم 5 کسانی که زیر 5 پست دارند باید کد امنیتی وارد کنند؟اگه بگذارم صفر همه باید وارد کنند یا هیچ کس لازم نیست وارد کند؟
3- تو تنظیمات عمومی انجمن سربرگ تنظیمات عمومی تو راهنمای غیرفعال شدن جستجوی نام میزبان نوشتید:
این گزینه برای کاربران منع شده مورد استفاده قرار می گیرد.
منظور چیه؟
رو هم پاسخ دهید.
-------------
ممنون.
ممنون siran جان
اصلاحات انجام شد و می توانید از بالا دانلودش کنید ، لطفا اگر اشکال دیگری را کسی دید بگه تا اعمال کنیم
این موضوع را متذکر بشوم که ما فقط امکان دسترسی به فایل زبان را داریم و اجازه نداریم در فایل های دیگر تغییر بدهیم به همین علت ممکنه برخی قسمت ها انگلیسی و چپ به راست نباشه
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)