براي اينكه بتوانيم مثل تصوير زير براي هر خبري كه در صفحه اصلي نمايش داده مي شود از تصوير اون حاشيه سايه دار در انتهاي آن خبر استفاده كنيم چگونه مي توانيم اين تصوير را با استفاده از css براي هر عنوان خبري ايجاد كنيم؟

براي اينكه بتوانيم مثل تصوير زير براي هر خبري كه در صفحه اصلي نمايش داده مي شود از تصوير اون حاشيه سايه دار در انتهاي آن خبر استفاده كنيم چگونه مي توانيم اين تصوير را با استفاده از css براي هر عنوان خبري ايجاد كنيم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
براي border ها تعريف كنيد.
بهتره كه از برنامه هاي ساخت و ويرايش css استفاده كنيد.
نيكبخت باشيد.
نه بعيد مي دونم با border بشه اينكار رو انجام داد چون border توي عرض و طول بصورت كامل نمايش داده مي شود اما چون اين عكس هست كه توي زمينه استفاده شده اگه دقت كنيد مي بينيد كه كل عرض و طول رو پوشش نداده و بخشي از اون رو گرفته و سايه هم داره. لطفا اگه دوستان راه حل ديگري به ذهنشون مي رسه پيشنهاد بدهند. با تشكر
سلام
همينجوريه كه گفتم. فقط بايد كمي قالب سازي بلد باشيد تا بتونيد اينكار رو انجام بديد.(كل بوردر رو ميسازيد و سايه هم همراهش ميسازيد و قسمت سمت چپش هم سفيد ميزاريد و بوردر قرار ميدينش - اينجوري حل ميشه)
حالا اگه دوست ديگه اي روشي براي شما داشته باشن من هم خوشحال ميشم مطرح كنن تا من هم ياد بگيرم.
نيكبخت باشيد.
دوستان كسي نظري در اين مورد نداره. فكر كنم يه كاري مشابه با اون آموزشي كه بچه هاي تيم تو اين آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گذاشته اند باشه اما با ندكي تغييرات. لطفا آقا يون اساتيد اگه در اين خصوص راه حلي به نظرشون مي رسه بفرمايند. باتشكر
با سلام خدمت دوستان .
من چند بار اين روش رو تست كردم و به يه جوابهايي هم رسيدم . اما مشكل مرورگرها مختلف داشتم . ان شالله كه دوباره بررسي ميكنم و تو همين جا اعلام ميكنم ...
موفق باشيد .
با تشكر ،منتظرم
دوست عزيز شما اون بوردري كه ميخواهي دور جدول قرار بگيره رو سورسش رو برام بفرست. در اولين فرصت به همون روش كه عرض كردم برات انجام ميدم.
شايدم نشه ها. ولي خوب امتحانش ضرر كه نداره.
نيكبخت باشيد.
من فكر نكنم با استفاده از border بشه اين كارو را دقيقا كرد
آنهايي كه معتقد هستند مي شه يك نمونه بزارند ببينيم!!
با border براي كل قسمت content ميشه حاشيه گذاشت نه هر خبر كه در صفحه اصلي مياد مثل نمونه اي كه دوست عزيز گذاشته!!
اگر اشتباه مي گم دوستان راهنمايي كنند؟!؟!؟!؟
ashkanjoon جان من همچنان تو تستم ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)