-
چقدر برای هزینه نصب و راه اندازی یک سایت مامبویی بگیریم
درود بر دوستان خوبم ,
راستش چند روزی است که برای یکی از دوستان ( البته برای یکی از اقوام ایشان ) در حال نصب و راه اندازی یک سایت مامبویی با استفاده از نسخه ی فارسی مامبولرن هستم , از آنجایی که زحمت تمامی کارها را دیگران کشیده اند و من تنها از زحمات ایشان استفاده می کنم , نمی دانم ایا تمامی کارهایی که برایشان انجام داده ام باید به صورت رایگان باشد !! اینکه چه نیاز هایی دارند و من برای رفع نیازهای آنان متقبل صرف وقت و هزینه ی اتصال به اینترنت و غیره می شوم مرا بر آن داشت که برای این کار هزینه ای از ایشان طلب نمایم , اما هنوز صحبتی در این رابطه با ایشان انجام نداده ام لذا می خواستم از دوستان بپرسم آیا برای این کار بنده مجاز هستم مبلغی دریافت کنم یا با اپن سورس و این چیزها مغایرت دارد ؟
اگر می توانم چگونه و چطور باید هزینه را محاسبه کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب .
البته بنده به اطلاع ایشان رسانده ام که از مامبوی رایگان استفاده می کنم و در صورت نیاز به کمپوننت خاصی باید هزینه برنامه نویسی آن به سایت مامبولرن را خود پرداخت نمایند و همین طور مجاز به تغییر در فوتر سایت نیستند و تعدادی از تبلیغات مامبویی را همن اضافه کرده و از ایشان خواهم خواست که آنها را نیز حذف نکنند .
در هر صورت سپاسگذار خواهم بود اگر دوستان در این رابطه بنده را نیز راهنمایی بفرمایند . با تشکر از شما
بررسی و شناخت وضعیت علمی زنان ریاضی دان
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-18-2008 01:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)