سلام،
میخواستم ببینم توی فرمانهای css یا index قالب از چه فرمانی باید استفاده کنم تا هنگام تغییر رزولیشن مانیتور جدول ها بهم نریزه و تو همون استانداردی که تعیین می کنم باقی بمونه....

سلام،
میخواستم ببینم توی فرمانهای css یا index قالب از چه فرمانی باید استفاده کنم تا هنگام تغییر رزولیشن مانیتور جدول ها بهم نریزه و تو همون استانداردی که تعیین می کنم باقی بمونه....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
قالب رو بايد گونه اي طراحي كني تا بتونه خودش رو تغيير بده.
در واقع بايد جدولها رو در صفحه به درصد تنظيم كني تا با هر اندازه و ريزوليشني بتوني قالب خوبي داشته باشي.
ولي حتماً بايد اينكار رو تميز انجام بدي و سلولها رو اندازه بدي. چون اگر سلولها رو اندازه ندي مشكل برات ايجاد ميكنه.
اما اگر قالب رو خوب بسازي و حالت كش دار براش قابل فهم باشه مشكلي پيش نمياد.
نيكبخت باشيد.
خیلی ممنون
من قالب رو به در صد طراحی میکنم... که مشکل همینجاست!
چون من از یک بکگراند استفاده می کنم و مقعیت ماژول ها باید نسبت به اون بک گراند ثابت بمونه
و اگه درصد داده بشه با توجه به بک گراند قالب بهم میریزه...
من فکر می کنم تو کد های css یه فرمانی دقیقی باید برای تعیین ثبوت موقعیت جدولها باشه که با توجه به اون اندازه از جاش جوم نخوره!
من دنبال همون فرمان هستم...
مرسی
خوب ديگه دوست من. منم گفتم كه اندازه سلولها رو تعيين كن تا ثابت باشن.
البته بستگي به چيدمان جداول شما داره. روش براي چينش قالب زياده.
يكم انديشه كن و جداول رو بكش و انزا بزن. بطور مثال ميتوني الان سلول مربوط به ماژولها كه بك گراند داره رو اندازه براش تعيين كني.
وقتي اندازه تعيين كني. بقيه سلولهاي مرتبط كش ميان ولي اين ثابت ميمونه و تنها جاش عوض ميشه.
نيكبخت باشيد.
منظورتون رو از سلول متوجه نمی شم.... آیا منظورتون همون جدوله؟
يك نمونه از حرفم رو برات ساختم. ببين ازش الگو بگير
منظورم هم از سلول cell هستش نه tableکد:<table border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" id="table1"> <tr> <td> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" id="table2"> <tr> <td>&nbsp;</td> <td width="125" style="background-color: #008000">&nbsp;</td> </tr> </table> </td> </tr> </table>
نيكبخت باشيد.
خیلی خیلی ممنونم، مرسی از یاریتون!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)