سلام
من میتونم برای نصب یک قالب یا کامپونت به جای اینکه به "نصب کننده ها " -> "جامع " برم ،مستقیما فایل اکسترکت شده ی کامپوننت یا قالب را در پوشه ی مخصوصش کپی کنم؟

سلام
من میتونم برای نصب یک قالب یا کامپونت به جای اینکه به "نصب کننده ها " -> "جامع " برم ،مستقیما فایل اکسترکت شده ی کامپوننت یا قالب را در پوشه ی مخصوصش کپی کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلا. در اين صورت بايد query ها و جداول مربوط به كامپوننت در ديتابيس را هم بسازيد.
يـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلي
ممکنه بگید چه کاربردی داره ؟ چرا از طریق همون معمول نخوایم نصب کنیم؟!!
فرض کن شما بخواهید 10 کامپوننت را با هم روی سایت سوار کنید. باید 10 بار به گزینه ی "نصب کننده ها " -> "جامع" بری و 10 بار Browes کنی و 10 بار ادامه بزنی . یعنی 1000 مرحله را باید طی کنی! تازه اگه سرعت اینترنتت هم پایین باشه که دیگه مصیبته! ولی اگه می شد همه فایل ها را یک بار فقط تو لوکال یا سرور اکسترکت کنی خیلی راحت بود. نه؟!
سلام.
ميشه.
همه اينكارا رو توي لوكال انجام بده و بعد كلاً سايت رو منتقل كن.
نيكبخت باشي.
آره ! میدونم . میشه 1000 مرحله را در لوکال با سرعت بالا انجام داد. ولی نمی شه اکسترکت کرد که! ون به قول علی آقا در اين صورت بايد query ها و جداول مربوط به كامپوننت در ديتابيس را هم بسازيد.(که بسار سخت و وقت گیر است!) البته فکرکنم عاقلانه ترین کار هم همین باشد که اول سایت را روی لوکال بسازی و بعد منتقلش کنی به سرور. فقط دوستانی که می خوان این کارو انجام بدن دقت کنند که از mos_image استفاده کنند . چون در غیر اینصورت باید آدرس تمام عکس ها را در دیتابیس سرور تغییر بدهند.
من قالب ها رو از همين طريق نصب مي كنم. يعني فايلهاي اكستركت شده رو آپلود مي كنم و از طريق كنترل پنل همه رو در فولدر تمپليت ها move مي كنم. درست كار مي كنه. نمي دونم منظورتون همين بود يا نه؟ ولي كامپوننت رو تا حالا امتحان نكردم.
آره ! منظورم دقیقا همین بود! ولی فکر نکنم کامپوننت بشه .
[quote author=afshin3a link=topic=16586.msg88078#msg88078 date=1222113955]
آره ! میدونم . میشه 1000 مرحله را در لوکال با سرعت بالا انجام داد. ولی نمی شه اکسترکت کرد که! ون به قول علی آقا در اين صورت بايد query ها و جداول مربوط به كامپوننت در ديتابيس را هم بسازيد.(که بسار سخت و وقت گیر است!) البته فکرکنم عاقلانه ترین کار هم همین باشد که اول سایت را روی لوکال بسازی و بعد منتقلش کنی به سرور. فقط دوستانی که می خوان این کارو انجام بدن دقت کنند که از mos_image استفاده کنند . چون در غیر اینصورت باید آدرس تمام عکس ها را در دیتابیس سرور تغییر بدهند.
[/quote]
شما ميخواي تو سر مامبو بزني يا داري انتقاد ميكني؟!
بالاخره هر آدمي يه سري ايراداتي داره. اينم ايرادات مامبو هست.(كه تازه آدم هم نيست - يك نرم افزاره)
انشا الله نسخه بعدي بياد ببينيم ميتونيد بازم ازش ايراد بگيريد! (فكر ميكنم توي نصب جامع مامبو هم تغييراتي بخواد بشه البته توي نسخه 5)
البته مطمئن نيستم. اينرو توي يك انجمن آلماني خوندم.
نيكبخت باشيد.
شما ميخواي تو سر مامبو بزني يا داري انتقاد ميكني؟!
بالاخره هر آدمي يه سري ايراداتي داره. اينم ايرادات مامبو هست.(كه تازه آدم هم نيست - يك نرم افزاره)
انشا الله نسخه بعدي بياد ببينيم ميتونيد بازم ازش ايراد بگيريد! (فكر ميكنم توي نصب جامع مامبو هم تغييراتي بخواد بشه البته توي نسخه 5)
البته مطمئن نيستم. اينرو توي يك انجمن آلماني خوندم.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
نه ! دوست عزیز! من حتی قصد انتقادم نداشتم! من خودم از طرفداران پر و پاقرص مامبو هستم. تازه اینایی که گفتی اصلا ایراد برای مامبو نیست.تا جایی که من میدونم مامبو یه CMS امن و دوست داشتنی هست! منم خوشحال شدم که قراره نسخه بعدی بیاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)