-
مشکل ارتقاء : ادیتور | مشکل در لینک ها
خوب مدتی پیش تاپیکی زدم که مبنی بر مشکلاتی در لینک های سایتم بود  . سپس محسن جان زحمت کشیدند و رسیدگی کردند و مشخص شد که مشکل از ادیتور هست . ادیتور ناقص بود . لینک ادیتور را دادند دانلود کردم و ریختم الان تمامی قسمت ها درست شده در ادیتور مثل قسمت ادمین ادیتور و ... اما تاثیری بر لینک ها نداشته . تبدیل به لینک مطلق هم برابر خیر هست اما بازم همون طوره . محسن جان گفتند که این ها با ادیتور خراب چون ادیت شده الان مشکل داره اما من الان با ادیتور درست هم که ادیت میکنم اون مطالب و ماژول ها را بازم همون طوره . راستش خسته شدم الان مدت زیادیه که لینک هامون توی هواست و این مشکلات را ما نمیتونیم با سایت با وسعت نسبتا زیاد داشته باشیم . ازین رو تنها چیزی که در این تاپیک میخوام حل شدنش هست به صورت سریع . میدونم که بچه ها همیشه سریع جواب میدند و پیگیر میشند اما از روزی که آپگرید کردیم به نسخه جدید این مشکلات گریبان گیر ویزیتور ها را میپرونه و اعتبار را کم میکنه . از این رو میخوام اگه میشه سریعتر رسیدگی کنید و اگه هم میبینید که کار زیاد داره بنده هزینه اش را میدم فقط میخوام مشکل حل بشه .  :'(
ممنون
شهریار  
واااای !!!!
یک چیز جالب ! امروز داشتم می دیدم سایت را در مرورگر های مختلف ! باید عرض کردم خدمتتون که در مرورگر IE هیچ مشکلی وجود نداره ! یعنی اون مشکلات URL در مرورگر IE درست نمایش داده میشند مثلا :
در صفحه : shahrsakhtafzar.com/index.php/mainboard/ASUS-P6T-Boards-For-Core-i7-Nehalem.html
در مرورگر IE قسمت /site به این صورت نمایش داده میشه :
shahrsakhtafzar.com/site
و در همین صفحه و همین لینک در فایرفاکس ، کروم و آپرا :
.shahrsakhtafzar.com/index.php/mainboard/site
نمایش داده میشه !
مشکل 2 : نمایش عکس ها : تمامی عکس هایی که در آپرا ، کروم و ... نمایش داده نمیشه در IE نمایش داده میشه مثال :
shahrsakhtafzar.com/index.php/review/Zalman_ZM1000_HP_Review.html
والا من کاملا گیج شدم ! کمک !
تاسفانه امکان ادیت برای پست های خودی هنوز مجاز نیست ....
---------------------------------
در ادامه مشکل نمایش عکس ها هم باید بگم که دلیل نمایش داده نشدن عکس ها در مرورگر های یاد شده اینه که URL عکس ها مشکل داره ...
** لپست های شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-22-2008 09:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل ارتقاء : ادیتور | مشکل در لینک ها
مشکل حل شد ! برای اطلاع از راه حل به مرجع راه حل مشکلات 4.6.5 برید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)