در ویرایش این کاکپوننت در قسمت آدرس وب این index.php?option=com_frontpage&Itemid=39 آمده و وقتی تو سایت روی صفحه اصلی می زنیم در منوی اصلی ، پیغام The page cannot be found را نشان می دهد . ممنون از کمکتون

در ویرایش این کاکپوننت در قسمت آدرس وب این index.php?option=com_frontpage&Itemid=39 آمده و وقتی تو سایت روی صفحه اصلی می زنیم در منوی اصلی ، پیغام The page cannot be found را نشان می دهد . ممنون از کمکتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما اسم سایت را می زنید بدون index.php چی می آید؟
می شه آدرس بدید ما هم نگاه کنیم
یا علی/خداحافظ
آقاآقا جواد ممنون از اینکه جواب ما رو همیشه با حوصله و به صورت کامل ارسال می کنید . من دارم یک انجمن قرآنی راه میندازم البته ان شاء الله باید بگم قبل از آشنایی با مامبو به صورت خیلی ابتدایی یه کارایی کردم به این آدرس مراجعه شود . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] الان هم آدرس مامبوی سایتم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و تازه دارم راش میندازم الان هیچ کدوم از آیتم های منوی اصلی کار نمی کنه الا صفحه اصلی بالایی نه پایینی که یک کامپوننته . ممنون از راهنماییتون
سلام
یوزر پس مامبو و cpanel را بفرست تا چک کنیم
یا علی/خداحافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)