[quote author=amir.d link=topic=16608.msg88224#msg88224 date=1222258680]
سلام
من یه نظریه مطرح میکنم (در مورد وضعیت موتور های جستجو)، بررسیش با خودتون .
همونطور که جاوید عزیز گفت موتور های جستجو به عنوان یه مهمان وارد سایت میشوند . پس نمی تونند صفحات محدود شده برای کاربران را ایندکس کنند .
مثال :
خوب خیلی سادست ، شمابه عنوان یه کاربر مهمان وارد فروم خود بشید . روی یه تاپیک کلیک نمایید. روی نام یکی از کاربرهایی که در تاپیک شرکت کرده کلیک کنید .
خوب اگه پروفایل رو شما می بینید ، موتورهای جستجو هم خواهند دید . ....
اما در مورد محدود کردن که خودتون استادید . پروفایل ها رو در مامبولرن به این دلیل نمی بیندکه دیدن پروفایل برای کاربر های مهمان غیرمجاز هست، ولی برای مثال ایران پی اچ پی قابل مشاهده ..
پس ...! حرف آخر من رو نوید اول زد
در مورد رنج آی پی هم جاوید جان کاملا درست فرمودن جای بحث نداره .
ایرانی باشید[/quote]
امیر
امیرجان .. اینی که شما می فرمایید اصلا نظریه نیست بلکه یه امر کاملا بدیهی است
حرف اول و آخر نوید این بود:
[quote author=نوید link=topic=16608.msg88134#msg88134 date=1222178683]
خیر ایندکس نمی شود و امکان ورود به این صفحات وجود ندارد
[/quote]
ولی من میگم همیشه اینطور که نوید میگه نیست .. می تونم بهتون ثابت کنم ... جواب نوید در مورد smf پیش فرض و دستکاری نشده بود که جوابش صحیح بود ولی بحثی که ادامه پیدا کرده بحث کاملا تخصصیه و نمیشه به هر کاربری توضیح داد که موضوع چیه ...
من و دوستان دنبال راهی میگردیم که بعضی از صفحات توسط موتور جستجو به طور کامل ایندکس شوند ولی میهمانان نتوانند آن را ببینند و برای دیدن اونها باید عضو بشن .. یعنی کاری کنیم که موتور جستجو میهمان نباشد بلکه عضو باشد ... به قول پسر مهربون راهی هست ... خیلی از وب مستر ها دنبال همچین راهی می گردند ... من هم قصدم اینه که تمام تلاشم رو بذارم برای تهیه یا ساخت این مد برای smf و ... تمام تلاشم رو خواهم کرد ...
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16608.msg88225#msg88225 date=1222259191]
امير جان هميشه راحي هست. بايد دنبالش گشت.
در ضمن من يه شايعاتي شنيدم كه گوگل از طريق كاربرانش كه وارد يه سايتي ميشن و عضو ميشن ميتونه با استفاده از اون كاربر رباتش رو در سايت مقابل بچرخونه و ايندكس كنه. حقيقت داره؟!
اگر حقيقت داشته باشه پرونده كلاً بسته هستش كه!
البته نميدونم چطوري و توي يه سايت خوندم كه در رابطه با اينجور مسائل مقاله مينويسه!
به نظر شما ممكنه كه اينجوري باشه؟! يا اينكه ... .
ولي مطمئن هستم كه اين كار شدنيه و ميشه حيله اي زدش تا بشه كه اينجوري بشه كه صفحات محدود رو هم گوگل ببينه! اما چگونه؟ .... .
نيكبخت باشيد.
[/quote]
ممنون پسر مهربون عزیز .. اگه اینطوری که شما میگی بشه که خیلی عالیه .. مخصوصا برای اینکه صفحات ایندکس بشن .... حالا یه زحمت برات دارم ... اسم اون سایتی که میگی در موردش بحث شده بود رو برام پیغام خصوصی بده تا در مورد این قضیه تحقیق کنم
مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)