سلام وخسته نباشید .
من میخواستم سایتم رو 2 زبانه کنم . ولی یه منو جستجو تو جفت زبانها تغییری نمیکنه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو عکس کاملا مشخص .

سلام وخسته نباشید .
من میخواستم سایتم رو 2 زبانه کنم . ولی یه منو جستجو تو جفت زبانها تغییری نمیکنه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو عکس کاملا مشخص .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چک کنید کلمه جستجو در منو های ترجمه شده هست یا نه !!
پیروز باشید
امیر
اولا بهتر بود این تاپیک در بخش مدیریت smf زده میشد ...
ممنون امیرجان
قابل توجه امیر عزیز این موضوع آنچنان که باید و شاید به ترجمه مربوط نمیشه .. اگه ترجمه هم درست بشه باز این مشکل وجود داره
می دونید چرا؟
فایل index.template.php قالب outline رو باز کنید
کد زیر رو پیدا کنید
این کد مربوط به منوی جستجو در قالب استکد:                    // How about the [search] button? if ($context['allow_search']) echo '<li><a' , $current_action=='search' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=search"><span>جستجو</span></a></li>';
حالا به کد زیر توجه کنید
این کد مربوط به منوی راهنمایی در این قالب استکد:                    // Show the [help] button.                               echo '<li><a' , $current_action=='help' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=help"><span>' , $txt[119] , '</span></a></li>';
اگر یک نگاه گذرا به این دو کد بندازید تفاوتی رو احساس می کنید
تفاوت در "جستجو" و " $txt[119]"
"جستجو" یک کلمه ساده است .. ولی " $txt[119]" یک متغیر است
" $txt[119]" در فایل زبان راهنمایی ترجمه شده .. به همین دلیل وقتی فایل زبان عربی وجود داشته باشد این متغیر را نیز ترجمه خواهد کرد
ولی شما به هر دری بزنید نمی تونید کلمه "جستجو" را ترجمه کنید .. چون متغیر نیست
تنها راه اینه که در فایل زبان فارسی یک متغیر جدید (مثلا:  $txt[2932] ) تعریف کنید و آن را برابر با رشته "جستجو" قرار دهید .. سپس آن متغیر را در فایل index.template.php جایگزین کلمه "جستجو" کنید .. و همچنین در فایل زبان عربی همین متغیر را به همرا ترجمه عربی ان قرار دهید تا مشکلتون حل بشه
این مشکل در تمام قالب های فارسی شده outline قرار داره .. انشاءالله در ویرایش بعدی اصلاح خواهد شد
سربلند باشید
ببخشید ...
فایل زبان رو چک کردم .. نیازی به وارد کردن متغیر جدید نیست ... متغیر از قبل وجود داره
شما فقط کافیه متغیر رو جایگزین کلمه کنید
برای اینکار
فایل index.template.php قالب outline رو باز کنید
کد زیر را پیدا کنید
کد زیر را جایگزین کد بالا کنیدکد:// How about the [search] button? if ($context['allow_search']) echo '<li><a' , $current_action=='search' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=search"><span>جستجو</span></a></li>';
امیدوارم مشکلتون حل شده باشهکد:// How about the [search] button? if ($context['allow_search']) echo '<li><a' , $current_action=='search' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=search"><span>', $txt[182] , '</span></a></li>';
سلام
جاوید جان حق باشماست . شرمنده![]()
خواهش می کنم
این چه حرفیه ... حالا ما یه چیز گفتیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)