سلام

جناب the0ne مثل اینکه اصلا منظور منو متوجه نشدید ! :

اگر مقداری اطلاعات راجع به لینوکس داشته باشید . با ساختار اون آشنا باشید خواهید فهمید که وقتی به سرور اکسس داشته باشند هر فایلی در سرور شما قابل تغییر خواهد بود ( البته بستگی به سطح اکسس داره )
این افرادی که سرور شما رو زدن فایل ایندکس شما رو تغییر دادن ! این موضوع ربطی به مامبو یا .... نداره !

راستی يه چيزی يادم رفت هميشه کثرت دليل بر درستی نيست اگه اين جوريه رو سروری که من گرفتم بيش از 2000 سايت وجود داره چرا فقط سايت من هک شده؟
روی سرور شما با این آی پی ماکسیمم 60 وبسایت هست ! جالبه میگید 2000 وبسایت هست !
در مورد هک شدن هم بهتر هست صحبت های جناب رجبی رو بخونید ! سایت ایشون هم روی همون سروری بوده که سایت شما هست و هک شده . به نظر میاد شما اطلاعی از بقیه سایتهایی که دقیقا روی همین سرور بوده و هک شده ندارید ...

هک شدن سایت شما قطعا بخاطر سرور شما بوده .

چرا فقط پسورد مامبو رو عوض کرده :
کسی که به سایت شما نفوذ کنه به راحتی با چک کردن فایل configuration.php میتونه با یه query ساده پسورد مامبو رو تغییر بده .

ولی پسورد کنترل پنل رو نتونسته :
چون روند ذخیره سازی پسورد کنترل پنل به همین سادگی نیست که بتونن تغییر بدن ! در ضمن وقتی به سرور نفوذ کردند نیازی به دونستن پسورد کنترل پنل شما ندارند !!

سوم ميشه لطفاً چن تا از مشکلات سرور من رو نام ببريد .چارم منم ميخوام همينو بدونم که مامبو لرن چه چيز های اضافی  نصب کرده که جلو گيری از حملات ميکنه:
خیر ! اگر دوست داشتید بگید مدیر سرور ایمیل بزنه تعرفه این کار رو براشون ایمیل میکنم !

[quote author=Shahryar_NEO link=topic=16626.msg88388#msg88388 date=1222446882]
من اطلاع ندارم که توی مامبو های مامبولرن چه جوریه اما مدتی پیش سایت رسمی مامبو یک پچ امنیتی برای مامبو 4.6.5 منتشر کرد ببینید :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید
شهریار
[/quote]
شهریار جان پست رو مجددا مطالعه کن ! همینطور که عماد گفت فقط و فقط در این لینک خبر انتشار مامبو 4.6.5 وجود داره نه پچ ! لطفا قبل از ارسال لینک بیشتر توجه کن

یا علی