دوستان آخرش کسی به من نگفت که چطوری تاریخ شمسی را تو انستالیشن فارسی ممبو - جوملا عوضش کنیم به میلادی !!!!!!!!! کسی هست این معما را بدونه ؟ ممنون میشم

دوستان آخرش کسی به من نگفت که چطوری تاریخ شمسی را تو انستالیشن فارسی ممبو - جوملا عوضش کنیم به میلادی !!!!!!!!! کسی هست این معما را بدونه ؟ ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
با استفاده از تابع Jdate دوست خوبم میلاد راستیان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
فیروزمندان(همه فن حریف) عزیز، من میخوام تاریخ شمی که توی جوملای 1.0.10 من هست را عوض کنم به میلادی ... نه میلادی به شمسی ! کدوم فایلها را باید دستکاری کنم؟؟ تشکر از کمکتون !
فایل joomla.php را از فولدر includes جوملای انگلیسی بردارید و به جای همین فایل در سایتتون قرار بدید
ترابی جان این کار را کردم ولی تاریخ دیگه نشون نمیده... تاریخها همه بصورت d M Y شدند !! ???
سلام
شما یک جوملا انگلیسی و یک جوملا فارسی دانلود نمایید پوشه نصب به همراه پوشه زبان و قالب های بخش کاربری و مدیریت را از مامبو فارسی را داخل جوملا انگلیسی کپی نمایید و سپس جوملا انگلیسی را نصیب نمایید
با این کار کلیه تاریخ میلادی هست و زبان نیز فارسی
یا علی/خداحافظ
با این هم کارت رو راه میندازه
فایل farsi.php داخل فولدر زبان را باز کن و به جای کدهای زیر
این کدها را جایگزین کنکد:DEFINE('_DATE_FORMAT_LC',"d M Y"); //Uses PHP's strftime Command Format DEFINE('_DATE_FORMAT_LC2',"d M Y ط³ط§ط¹طھ H:i");
کد:DEFINE('_DATE_FORMAT_LC',"%A, %d %B %Y"); //Uses PHP's strftime Command Format DEFINE('_DATE_FORMAT_LC2',"%A, %d %B %Y %H:%M");
یا علی
دوستان این کار را هم کردم ولی دیگه اصلا تاریخ نشون نمیده...... فقط این ظاهر میشه d M Y ...... از کمکتون ممنون میشم
تشکر درست شد... از زبان انگلیسی استفاده کردم ... مرصی از همکاریتون !
سلام
[quote author=احمدزاده link=topic=1747.msg9993#msg9993 date=1154097750]
سلام
شما یک جوملا انگلیسی و یک جوملا فارسی دانلود نمایید پوشه نصب به همراه پوشه زبان و قالب های بخش کاربری و مدیریت را از مامبو فارسی را داخل جوملا انگلیسی کپی نمایید و سپس جوملا انگلیسی را نصیب نمایید
با این کار کلیه تاریخ میلادی هست و زبان نیز فارسی
یا علی/خداحافظ
[/quote]
اینو امتحان کردی
تمام فایل های جوملا انگلیسی بجز فایل زبان ها و قالب هارا جایگزین نمایید
یا علی/خداحافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)