من توانایی ویرایش php.ini را دارم به خاطر همین به من گفت تغییرش بده ؟
فایل php.ini در ّFile Maneger من هستش و قابل ویرایش است ولی کار کردن با آن را بلد نیستم !
حالا میشه در موردش توضیح بدید

فایل php.ini در ّFile Maneger من هستش و قابل ویرایش است ولی کار کردن با آن را بلد نیستم !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=سیادتی link=topic=16652.msg88547#msg88547 date=1222608646]
با درود و سپاس
توجه داشته باشید، مامبو Strict Mode را پشتیبانی نمی کند و MySQL سرور شما از همین نوع می باشد.
و همچنین Open_basedir بر روی پوشه های tmp و httpdocs تعریف شده ولی مسیر session ها پوشه var/lib/php/session می باشد.
این موارد را به مدیریت سرور خود گوشزد کنید.
[/quote]
یک دنیا تشکر،فقط یک سوال : یعنی مدیرت سرور می تونه این مشکلو اصلاح کنه یا باید ما سرورو عوض کنیم؟
[quote author=webroz link=topic=16652.msg88561#msg88561 date=1222612043]
[/quote]
با درود و سپاس، دوست گرامی اگر شما دسترسی مستقیم به php.ini داشته باشید به آسانی می توانید سرور را نابود کنید، این سخن کمی برای من مبهم می باشد.
برای بررسی گفته خود، لطفا نام کاربری و کلمه عبور خود را برای بنده بصورت پیغام خصوصی بفرستید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
[quote author=mojifree55 link=topic=16652.msg88562#msg88562 date=1222612265]
یک دنیا تشکر،فقط یک سوال : یعنی مدیرت سرور می تونه این مشکلو اصلاح کنه یا باید ما سرورو عوض کنیم؟
[/quote]
با درود و سپاس
بله، مدیریت سرور می توانید این مشکل را درست کنید، اگر اینکار را برای انجام نداد ناگذیر به تغییر سرور می باشید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
حالا که دسرسی داده و گفته برو تغییر بده میشه بگین چی کار کنم ! ؟
با درود و سپاس
پیش از هر چیزی یک پوشه بسازید برای نمونه اگر خانه شما
می باشد، یک پوشه با نام session در آن ایجاد کنید و آدرس Session patch را در php.ini اینگونه وارد کنید.کد:/home/USER/
توجه داشته باشید، USER همان نام کاربری شما است، برای نمونه gnudowکد:session.save_path = /home/USER/session
با این حال، شما نیاز به دسترسی برای تغییر Strict Mode در MySQL خواهید داشت که اگر این امکان را هم دارید توصیه می کنم این توضیحات را بخوانید. ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
با تشکر از رهنمایی شما
این کار را انجام دادم .
آیا باید در پوشه session سطح دسترسی تغییر بدم !
مشکلات نصب حل شد ولی Sessio n save path هنوز غیر فعال می باشد ولی کامل نصب کرد که قبلاً نصب انجام نمی شد .
آیا این موضوع برای من مشکلی ایجاد می کند غیر فعال بودن Sessio n save path .
یا با این تغییر که دادم مشکل حل شده !
با درود و سپاس،
خیر، دوست گرامی Session in save path جلوگیر نصب مامبو نمی شود!!!، تنها در برخی موارد از ورود شما به مدیریت یا نگهداری جلسات ایراد ایجاد می کند.
در مورد پوشه session بله، باید قابل نوشتن باشد.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
[[quote author=سیادتی link=topic=16652.msg88547#msg88547 date=1222608646]
با درود و سپاس
توجه داشته باشید، مامبو Strict Mode را پشتیبانی نمی کند و MySQL سرور شما از همین نوع می باشد.
و همچنین Open_basedir بر روی پوشه های tmp و httpdocs تعریف شده ولی مسیر session ها پوشه var/lib/php/session می باشد.
این موارد را به مدیریت سرور خود گوشزد کنید.
[/quote]
باسلام، همانطور که شما فرمودید من این مشکلو با مدیر سرور در میون گذاشتم اونها این جوابو به من دادن :
(مسیر پیشفرض ذخیره سازی session ها مشکلی ندارد ولی به خاطر فعال بود open_basedir نرم افزار ها به اشتباه این مسیر را غیر قابل نوشتن تشخیص میدهند.
چنانچه شما عمل نصب را ادامه دهید بدون مشکل نصب انجام خواهد شد.
اگر چنانچه باز هم مایل به تغییر مسیر ذخیره سازی session ها هستید بفرمایید تا از طریق htaccess این کار برای شما انجام شود.))
بعد همانطور که قبلا هم گفتم ،مامبو نصب میشه ولی قالب بخش کاربری منو یافت نمیکنه، یا اگر بخواهم یک مطلب جدید بسازم ویرایشگر در بالای متن وجود نداره و ....
این هم بگم که این سایت توی لوکال روش کار شده و هیچ مشکلی وجود نداشت.
اگر میشه راهنماییم بفرمائید. با تشکر
با درود و سپاس،
دوست گرامی، با مدیریت سرور خود تماس گرفته و به آنها بفرمایید که open_basedir باعث می شود تا برای نمونه شما نتوانید فایلی را از حیطه معرفی شده خارج یا وارد کنید، و در کل مدیریت شما را نسبت به خارج از پوشه های گفته شده، بررسی می کند.
توجه کنید با این حساب، اگر مدیریت سرور شما، به این ترتیب عمل کرده باشد که open_basedir به پوشه های /var/lib/php و /home/USER و /tmp دسترسی داشته باشد، با این حساب، مامبو نیز می توانید به تمامی این پوشه ها دسترسی کامل داشته باشد. حال آنکه اگر شخصی می گوید open_basedir فعال باشد، پوشه قابل خواندن نیست، بهتر است به عنوان یک باگ به php.net گزارش دهد
البته مشکلاتی که شما از آنها حرف می زنید، ارتباطی با session فکر نمی کنم داشته باشه، اگر براتون مقدور هست، نام کاربری و کلمه عبور هاستینگ رو بفرستید، در سریع ترین زمان ممکن بررسی می شه.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)