-
پاسخ : فونت متن های انجمن یه صورت شکلک نمایش داده م&
[quote author=دلفان آتش link=topic=16661.msg88886#msg88886 date=1222897844]
هو
اتفاقا فقط افراد درجه یک تیم درخواست یوزر و پسورد را دارند و ما هم از همین افراد گله داشتیم وگرنه اولا هیچ عقل سلیمی بدون شناخت و دلیل مسایل خصوصی خود را در اختیار هر کسی نمی گذارد ثانیا به جواب هرکس هم نمیشه اعتماد کرد
از پاسختان هم سپاسگزارم
[/quote]
با درود و سپاس
دوست گرامی، می شه نام فرد درجه یک تیم را نام ببرید که از نام کاربری و گذرواژه شما سو استفاده کرده است؟ (در همین تاپیک)
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2008 04:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
هو
مسئله را به حاشیه نبریم سئوالا این تایپیک چیز دیگه ایست اگه می تونید همکاری کنید اگر هم نه بزارید همین طوری بمونه
اسم و نوع کار اون فرد هم به کسانی که باید بدانند و مسئولین انجمن ها و سایت های مربوطه می باشند و جناب فیروزمندان گزارش شده و نیازی نیست در عموم مطرح شود
-
-
دوست عزيز شايد مشكل شما از قالب باشه!
البته من اطلاع كاملي از انجمن SMF ندارم. يك احتمال هستش. شما با قالبهاي ديگه هم تست كن ببين مشكل هست بازم؟!
در ضمن آقاي سيادتي از دوستان نزديك آقا محسن هستند. به نظر من ميتونيد به ايشون اعتماد كنيد و رمز عبورتان را در اختيارشان قرار دهيد. همونطور كه گفتم كارش درسته. (اين بار رو اعتماد كن ببين كه ضرر نميكني)
همانطور هم كه در آدرس پروفايل ايشان ميبينيد ايشان سومين عضو اين انجمن هستند و در مقام بالايي قرار دارن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نيكبخت باشيد.
-
-
اينم يادم رفتش بگم كه - شايد در يكي از جداول ديتابيس شما UTF-8 Unicode (utf8) تغيير كرده باشد.
تمام جداول را در phpmyadmin مشاهده كنيد و مطمئن بشيد همگي به شكل UTF-8 Unicode (utf8) قرار دارن.
بازم ميگم. من در رابطه با SMF اطلاعي ندارم و همه اين موارد يك احتمال هستش.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)