با سلام
توي انجمن مجيد آنلاين ديدم كه آقاي فيروزمندان گفتن كامپوننت com_ja_submit واسه مامبو كار نمي كنه آيا كامپوننتي وجود داره كه براي مامبو اين كارو انجام بده !

با سلام
توي انجمن مجيد آنلاين ديدم كه آقاي فيروزمندان گفتن كامپوننت com_ja_submit واسه مامبو كار نمي كنه آيا كامپوننتي وجود داره كه براي مامبو اين كارو انجام بده !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. چند تا كامپوننت براي اين كار توي انجمن قبلا معرفي شدند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته توسط خود مامبو هم به طور ساده مي تونيد اين امكان را داشته باشيد(منوي كاربري --> لينك ارسال مطلب).
براي نسخه سازگار ja submit هم مي تونيد با sales [at] mambolearn [dot] com تماس بگيريد.
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلي
سلام
اينو به برو بچ زحمت كش مامبولرن عرض مي كنم كه به نظرتو ن بهتر نيست اين كامپوننت و مشابه آن كه راي فروش قرار داديد رو رايگان بزاريد ؟
( من كاملا حق رو به شما مي دم كه بابت زحمتي كه كسيديد پول بگيريد كه حقتونم هست ولي خول براي مثال من اگه الان بخوام مامبو يا جوملا رو انتخاب كنم ، مي رم روي جوملا چون مي گم اين كامپوننت براي جوملا مي شه رايگان به دستش آورد ولي اگه بخوام از مامبو استفاده كنم بايد اونو بخرم )
من به مامبولرن در حدي اميدوارم كه مامبوي انگليسي و حتي جوملا رو با سوادشون بگيرن و ديگه كسي بهشون نرسه !
آقا پس لطفا همون مال براي جوملاشو اگه كسي داره به ما هم بده
من كه هر چي سرچ كردم گيرم نيومد
فقط تو سايت مجيد آنلاين بود كه اونجا هم گرفتم ولي نصب نشد ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)