با سلام و خسته نباشید
من تو سایتم میخوا یه قسمتی اضافه کنم افراد بعد از عضویت تو گروههای تخصصی عضو بشم و رزومه کاری بدن. جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد. راهنمایی کنید

با سلام و خسته نباشید
من تو سایتم میخوا یه قسمتی اضافه کنم افراد بعد از عضویت تو گروههای تخصصی عضو بشم و رزومه کاری بدن. جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد. راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با درود و سپاس
دوست گرامی، کمی جستار(تاپیک) خود را باز تر کنید، برای نمونه می خواهید یک نفر در تارنمای شما هموند(عضو) شود، سپس بتواند رزومه یا پیشینه کاری خود را برای شما بفرستد؟ یا روش دیگری را در اندیشه دارید و یا گسترده تر از این است؟
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
سلام
ببینید من میخوام یه فرمی باشه افراد فقط بیان رزومشون رو وارد کنن و تو سایت ثبت بشه همین
با درود و سپاس،
خب، سه روش برای انجام اینکار دارید.
۱. از فرم تماس با ما برای اینکار استفاده کنید.
۲. از یک فرم ساز استفاده کنید که من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو پیشنهاد می کنم.
۳. می توانید با sales [at] mambolearn [dot] com تماس بگیرید تا برای شما این فرم را بگونه ویژه ساخته شود.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
سلام آقا بهرامسوبي براي اين كار چطوره؟ به ايندكس قوي هست و تقريبا همه ي اين كارها را مي كنه.
موفق باشيد...
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلي
با درود و سپاس
سوبی (Sobi2) هم برای اینکار مناسب هست، اما گمان نمی کنم قرار باشه رزومه رو برای دیگران هم نمایش داده بشه، چون در این صورت بهتر است بگیم نیازمند یک تارنما برای کاریابی هستیم.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
سلام.خوبيد؟
جسارتا اگر در تنظيمات انتشار آن را منوط به فرمان مدير سايت كنند و بعد هم هرگز انتشار ندهند چه؟
موفق باشيد...
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلي
با درود و سپاس
شاید بشه اینگونه هم گفت، اما فراموش نکنیم که در هر دو مورد، Sobi2 یک Listing می باشد نه یک قسمت برای پر کردن فرم رزومه
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)