-
ماژول در ماژول ؟
سلام مي ميخواستم توي صفحه اولم ميخواستم قسمتي رو بزرام که از چندين بخشم ار اس اس به صورت جداگانه داشته باشه و توي صفحات ديگه نياد واسه همين يه ماژول تعريف کردم که اين بخش رو توش بزارم و فقط توي صفحه اصلي اونو نشون بده اما مشکل اينجاست که اين ار اس اس ها خودشون ماژولند و ماژول تو ماژول نميشه گذاشت پيشنهادي دارين واسم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-29-2008 08:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ماژول در ماژول ؟
السلام علیک یا isat
مشکلتون رو در بخش مربوط بیان فرمایید انشاء الله که برطرف میشه.
دوماً بیشتر توضیح بدید.
سوماً یکمی تو نوشتن (نگارش) مشکلاتتون دقت کنید.
یا علی
-
-
سلام
يه كاري كن، ببين جواب مي ده!
مثلا مي خواهي 3 تا rss رو فراخواني كني ولي مي خواهي يك شكل نشون بده و ديگران نفهمن 3 بخش جداست.
براي همين 3 ماژول رو هر كدوم يك rss به طور جداگانه براشون تعريف كن. اين 3 تا رو پشت سر هم ترتيب بده.
و فقط براي ماژول بالايي قسمت نمايش عنوان رو فعال كن و براي مابقي عنوان رو غيرفعال كن.
اون موقع اين 3 ماژول پشت سر هم قرار مي گيرند و به نظر يكي و همسان ميان! 8)
يا علــــــــــــــــــــي
-
-
توی خود ماژول ار اس اس در طرف سمت راست صفحه قسمتی هست که می توانید مشخص کنید ار اس اس در کدام صفحات نمایش داده بشه
یا علی
-
-
سلام دوست عزیز .
یه راه حل
شما میتونید از ماژول تب استفاده کنید .
شما مثلا 10 تا ماژول RSS درست کنید . و همه اونها رو یه موقعیت بدید مثلا user 8 .
سپس در تنظیمات ماژول تب منو تعیین کنید که ماژول های موقعیت user 8 رو نشون بده . این ماژول همه 10 آراس اس رو به صورت تب منو یا اسلاید و زیبا نشون میده و با یک تیر چندنشان رو می زنید . از جمله میشه به این نکات اشاره کرد : 0 زیبایی 0 جاگیر نبودن و ...
این ماژول تو این سایت معرفی شده :
نام ماژول : Tabs & Slides
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ماژول به دو صورت تب و اسلاید نمایش میدهد .
تنظیمات مورد نیاز برای ماژول :
Position (from which to load other modules)l : تعیین کنید که کدام موقعیت در این ماژول نمایش داده شود . به عنوان مثال : user 2 یا left و ...
Content display type: Tabs Slides : تعیین کنید که به صورت اسلاید یا تب نشان داده شود
امیدوارم بدرتون بخوره . موفق باشید
-
-
از لينك اصلي دانلود نميشه ولي از دومي مشكل نداره
پر توان باشيد
-
-
ميدونين مشکل کجاست من يک قسمتي رو اژاکس کار کردم که ميخوام توي اين قسمت اژاکسم ار اس اس بخشهاي مختلف رو نشون بدم (چندين ار اس اس) واسه همين گفتم اين چيزي که با اژاکس کار کردم رو بکنم ماژول اما ديدم مشکل جايي پيش مياد که تو اين ماژول نمينتونم ماژولهاي ار اس اس رو دوباره قرار بدم ايا راه حلي دارين که بشه مثلا اين قسمت اژاکسي رو تو صفحه اول بزارم و توي صفحات ديگه نباشه؟ کد پي اچ پي يا چيز مشابه
-
-
با درود و سپاس
خب گمان کنم، مشکل از آنجایی است که وقتی شما مارژول را تکرار می کنید، چند بار Function ها اجرا می شوند، پس مرورگر خطا می دهد، بهترین راه این است که شما در پایان مارژول خود قرار دهید.
کد:
<?php define(__MODULE_NOREPEAT, TRUE); ?>
سپس، کد های جاوا اسکریپت خود را درون
کد:
<?php if(!defined('__MODULE_NOREPEAT')){ ?>
کد های جاوااسکریپت
با این روش، کد های جاوا اسکریپت شما، تنها یک بار باز خواهند شد و سبب می شود دیگر مشکلی در تکرار توابع ایجاد نشود.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
-
-
کد:
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <p dir='rtl'>تمامي حقوق اين سايت متعلق به شرکت مي باشد &copy;2008-2009</p> <?php }
else { ?> <p dir='ltr'>Copyright &copy;2008-2009 </p> <?php }?>
کد بالا رو ببينين از اين کد براي نشون دادن دو مطلب مختلف بسته به فارسي يا انگليسي بودن سايت استفاده مي کنيم.
حالا اينو ميشه جوري تغيير داد که مطلب يا هر چيزي ديگه رو که جاي مطلب بزارم مثلا منوي اژاکسي رو فقط زماني که توي صفحه اصلي هستيم نشون بده و در صفحات ديگر نه؟
-
-
ايا مثلا اين امکان هست که دوتا فايل قالب (سي اس اس نه index.php) طراحي کرد يکيو گذاشت واسه صفحه اصلي يکي ماله بقيه صفحات؟
کارهايي که به فکرتون ميرسه رو لطفا بهم بگيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)