[quote author=javid2005 link=topic=16713.msg88841#msg88841 date=1222856139]
اولا html نه بلکه php
دوما ... یه روزی یادمه خودم عشوی از مامبولرن بودم که اینها رو بلد نبودم ... به همین آقا نویدمون می گفتم روش کار رو بگو ... ایشون می فرمودند باید با php آشنایی داشته باشید

منم قبول نمی کردم و تو خیال خودم می گفتم چرا بهم کمک نکردند

ولی ... الان می فهمم که تغییرات دستی نیاز به آشنایی به php داره . مخصوصا تجربه

بذارید براتون یه مثال بزنم
همین بسته تبلیغات رو برای یکی ارد وستان با قالب majestic_jade سازگار کردم ... برای سازگاری این بسته با قالب مربوطه حداقل باید فایل index.template.php ویرایش می شد ... وقتی خواستم ویرایشش کنم دیدم فایل index این قالب با قالب پیش فرض تفاوت های اساسی داره ....
طبق دستوری که در فایل xml بسته بود یه سری کد رو باید بعد از تگ ;body قرار می دادم .... ولی چیزی که این قالب داشت یک تگ body بدون ; بود .... می دونید به خاطر همین ; باید با php آشنایی تقریبی داشته باشید؟ ... می دونید چرا؟ چون بعد از body باید یه ; قرار بدید بعدش کد مربوط به بسته تبلیغات بعدش هم echo بعدش هم ' و بعد از چند خط کد ' و در آخر هم ;
اگه این کار رو نمی کردم و بسته یه مقدار پایین تر قرار می دادم تبلیغات مربوطه به جای اینکه در بالای صفحات بیاد جایگزین بخش خوش آمدگویی می شد ...

حالا به نظر شما با html میشه اینکارو کرد؟ .... آره؟ جدی میشه؟ چه جالب .. پس میشه
من روشش رو به صورت جایگزینی کد رو تو ارسال بعدی براتون می ذارم ولی اگه به مشکلی برخوردید هیچ ضمانتی نمی کنم چون قالبتون با قالب پیش فرض فرق می کنه ... نظرتون چیه؟
[/quote]

دوست عزيز من آشنايي نسبي با php دارم

منظورم هم اين بود كه اگر راهنمايي كنيد ما خودمان اين كار را انجام بديم تا ما هم كم كم راه بيفتيم !!