سلام
اسمم مهدي هست و كوچيك شما هم هستيم.
منم ميخواستم واضح بشه كه لطف كرديد و واضح فرموديد.
نيكبخت باشيد.

سلام
اسمم مهدي هست و كوچيك شما هم هستيم.
منم ميخواستم واضح بشه كه لطف كرديد و واضح فرموديد.
نيكبخت باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام بچه ها ببخشید ها... شما هنوز شروع نکرده تمومش کردین که!!!
خب ... پس من شروع می کنم.
چند وقت پیش یه مشکل با ادیتور مامبو داشتم
وقتی که می خواستم کارکتری را لینک کنم یا یه table جدید ایجاد کنم یه پنجره کوچک باز میشد که پر از خالی بود !!!
اما رو لوکال اینطور نبود.
البته من بعدا این مشکل را با آپلود کردن مجدد تمامی فایلها برطرف کردم اما یکی از دوستانم مثل من همین مشکل را داشته که با آپلود کردن مجدد حل نشده.
من هنوز نفهمیدم که مشکل از آپلود فایلهای ادیتور بوده یا نه؟
می خواستم نظر شما را بدونم.
با تشکر...
البته اینو هم بگم که من سایتو هم با www و هم بدون اون چک کردم ولی نشد.
در ضمن آیکنهای ادیتو نیز از هم فاصله داشتند میشه گفت که کمی بهم ریخته بودند.
دوست عزیز مشکل شما و دوستتون احتمال زیاد دو مشکل مجزاست ! در کل برای نمایش ندادن چند تا مشکل میتونه وجود داشته باشه که نرمال هست و چند تا هم هست که خاص و نادر پیش میاد که معمولا مربوط به آدرس سایت وارده که در تنظیمات با www هست یا خیر و مورد دومی که میتونه باشه ناقض بودن فایل ها و یا نداشتن پرمیشن درست . مورد سومی که ممکن هست تنظیمات ادیتور در کامپوننت هاست . راستی برای چک کردن و مطمئن شدن همیشه از FireFox آخرین نسخه استفاده کنید تا متوجه بشید یک وقت مشکل از مرورگر نیست چراکه Opera هنوز هم ناسازگار هست با ادیتور و خیلی از بخش های دیگه مامبو .
فاصله داشتن آیکون هم میتونه مال فایل ها باشه . راستی این مشکل بعد از ارتقاء بوجود اومد یا در حالت عادی ؟ نسخه مامبو ؟ ( این ها را برای ایجاد یک DB میخوام )
سلام دوست عزیز
من همیشه از مرورگر FireFox آخرین ورژن استفاده می کنم و می دونم از تنظیمات ادیتور در کامپننت ها نیست ، تنها چیزی که باقی میمونه همون ناقص بودن فایلها است که در این مورد اطمینان ندارم.
این مشکل در حالت عادی بوجود آمده است نسخه مامبویی که من از آن استفاده میکنم mambo_4-6-5_ farsi است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)