-
بحث ، آموزش ، اخبار و رفع اشکال پیرامون ادیتور MOSTLYCE
سلام به دوستان عزیز ... 
بعد از مدت تقریبا زیادی وقت پیدا کردم تا به کمک سایر دوستان دیگه ای که همیشه در جهت پیشرفت و کمک به سایر کاربران مامبو کمک کردند بتونیم کار دیگه ای را پیش ببریم ... 
و اما داستان این تاپیک :
ادیتور های مختلفی برای مامبو وجود داره که تعداد بسیار کمی WYSIWYG هستند و مهم تر از همه اینکه مامبو به صورت پیشفرض ازش پشتیبانی کنه و در نسخه های مختلفش قرار بده . این ادیتور رابطه بسیار زیادی با TinyMCE داره و از اکثر قابلیت های اون برخورداره با این تفاوت که با مامبو سازگاره . در این تاپیک آموزش های مختلفی که میتونی برای ادیتور باشه ، دانلود نسخه های مختلف و جدیدش ، رفع اشکال دوستان در مورد این ادیتور ، بحث و ر آخر رفع عیب هاش اگه بتونیم ??? و ... .
سعی میشه به کمک دوستانی که در این تاپیک اعلام آمادگی میکنند و تیم تشکیل میدیم مشکلاتی که تا به حال وجود داشته را لیست کنیم تا یک آرشیو از مشکلاتش هم داشته باشیم و مشکلاتی که بعدا هم میگند در صفحه اول لیست بشه .
باتشکر
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-30-2008 02:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بحث ، آموزش ، اخبار و رفع اشکال پیرامون ادیتور MOSTL
شهريار جان سلام.
نميدونم چرا توي انجمن اكثريت دنبال استفاده كردنن متأسفانه. هر تاپيكي درخواست كمك براي هرچيزي ميكني همه سكوت را اختيار ميكنن و بي تفاوت ازش ميگذرن. اما وقتي چيزي ميبينن به دردشون ميخوره استفاده ميكنن! (بايد يك فكري براي اين مشكل بشه)
دوستاني كه بي تفاوت هستيد به خدا اگر همه فكر شما رو بكنن شما هم به هيچ نتيجه اي نميرسيد! مطمئن باشيد.
اما منم اگر وقتم خالي باشه در خدمتم ولي اصلاً قول نميدم. (تو كاراي قبلي خودم در انجمن موندم!)
اما اگر خودت ميتوني استارت بزن ببينيم ديگران چيكار ميكنن.
نيكبخت باشيد.
-
-
سلام
بنده هم آمادگي دارم با شما همكاري كنم
ولي مثل دوستان، حرفه اي نيستم و مبتدي هستم
-
-
مجید جان و بقیه چی ؟ کسی هست اگه هست تا کلنگ کار را بزنیم ...
-
-
سلام
شهریار جان ، شاید لازم باشه که توضیحات بیشتری در مورد موضوع و برنامه هایی که در سر داری بدی . ???
-
-
خوب طرحش را دارم روش فکر میکنم اما تا حالا :
1- توضیح ابزار ها ، امکانات و ... این ادیتور .
2- FAQ در مورد این ادیتور که میتونیم به مرور زمان لیست هم ایجاد کنیم اگه مدیران بخواند همچین تاپیکی باشه ! یعنی اگه مدیران موافق باشند باید مشکلات را انتقال بدند اینجا تا بتونیم پیش ببریم تاپیک را و Index ایجاد کنیم .
3- دانلود و اخبار نسخه های جدید
4- رفع ایرادات ادیتور که خیلیش ایراد نیست و ترفند میخواد .
و در صورت نیاز سازگاری نسخه های جدید با مامبو ( مامبولرن خودش همچین کاری میکنه اما سرعت انتشار نسخه های این ادیتور بیشتر از عرضه نسخه های جدید مامبو فارسیست .
موفق باشید
شهریار
-
-
سلام آقايون
آقا يه مسئله هستش.
هدف شما از اين كار چيه؟!
ميخواهيد تمام اديتورهاي متن رو براي مامبو فارسي كنيد؟! يا به دنبال رفع مشكلات هستيد؟!
يا ميخواي كه يك كار كلي انجام بدي و يك تيم تخصصي براي اين قسمت از مامبولرن و مامبو ايجاد كني؟!
به نظرم بهتره كه هدف رو مشخص كني و از ابتدا با برنامه آغاز كني. (بسوزه پدر تجربه)
نيكبخت باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16719.msg90038#msg90038 date=1223825315]
سلام آقايون
آقا يه مسئله هستش.
هدف شما از اين كار چيه؟!
ميخواهيد تمام اديتورهاي متن رو براي مامبو فارسي كنيد؟! يا به دنبال رفع مشكلات هستيد؟!
يا ميخواي كه يك كار كلي انجام بدي و يك تيم تخصصي براي اين قسمت از مامبولرن و مامبو ايجاد كني؟!
به نظرم بهتره كه هدف رو مشخص كني و از ابتدا با برنامه آغاز كني. (بسوزه پدر تجربه)
نيكبخت باشيد.
[/quote]
عزیزم من بالا بنزین میزدم ؟! :دی پست بالا را یک بار دیگه مرور کنید این اهداف هست . سوالی چیزی هست در خدمتم .
-
-
حتماً منم گازوئيل زدم ديگه! (شما محدوديت داري كم ميزني - من بدون محدوديت هستم فعلاً روزي 10000 ليتر) :دي
عزيزم منظورم اينه كه يك هدف داشته باشي بهتر نيست؟!
اينجوري به هيچكدوم نميرسي!
البته نظر شخصيمه (بسوزه پدر تجربه كه بيچاره ميكنه و سهميه گازوئيل رو زياد ميكنه!)
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16719.msg90144#msg90144 date=1223913170]
حتماً منم گازوئيل زدم ديگه! (شما محدوديت داري كم ميزني - من بدون محدوديت هستم فعلاً روزي 10000 ليتر) :دي
عزيزم منظورم اينه كه يك هدف داشته باشي بهتر نيست؟!
اينجوري به هيچكدوم نميرسي!
البته نظر شخصيمه (بسوزه پدر تجربه كه بيچاره ميكنه و سهميه گازوئيل رو زياد ميكنه!)
[/quote]
عزیزم که اسمت را هم نمیدونم متاسفانه چیه . ببین بچه ها گفتند طرحت چیه این ها را گفتم که در کل اهداف کلیمون هست که در این تاپیک دور هم برای انجام دادنش دور هم جمع میشیم . تاپیکیم نیست که یک هدف داشته باشه چون تاپیک مرجع هست ! تاپیک های مرجع میتونند چندین هدف را داشته باشند در کل اما مشخصه که در هر دوره زمانی ما یک هدف را پیش میبریم و مشخصه که اگه ما بخوایم 10 تا هدف را با هم پیش ببریم به هیچ کدوم نمیرسیم . مثلا اول شروع میکنیم یک آموزش ابزار های این ادیتور را گذاشتن که با تیم تهیه میشه . سپس میگردیم دنبال مشکلاتی که تا این لحظه توی انجمن مطرح شده در این رابطه و یک FAQ ایجاد میکنیم و علی آخر که البته تا تیم تشکیل نشه نمیشه درست برنامه ریزی کرد و باید کلی صحبت کرد ! چون شما نمیدونی نیروی انسانی که داری چه قدره و تواناییت را نمیدونی پس نمیتونی برنامه ریزی بکنی اما برای اینکه بچه ها اصلا بدونند طرح ها و اهداف کلی ما در این تاپیک چیه این موارد بالا را مطرح کردم .
قربانت
شهریار
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)