-
پاسخ : بحث ، آموزش ، اخبار و رفع اشکال پیرامون ادیتور MOSTL
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16719.msg90144#msg90144 date=1223913170]
حتماً منم گازوئيل زدم ديگه! (شما محدوديت داري كم ميزني - من بدون محدوديت هستم فعلاً روزي 10000 ليتر) :دي
عزيزم منظورم اينه كه يك هدف داشته باشي بهتر نيست؟!
اينجوري به هيچكدوم نميرسي!
البته نظر شخصيمه (بسوزه پدر تجربه كه بيچاره ميكنه و سهميه گازوئيل رو زياد ميكنه!)
[/quote]
عزیزم که اسمت را هم نمیدونم متاسفانه چیه . ببین بچه ها گفتند طرحت چیه این ها را گفتم که در کل اهداف کلیمون هست که در این تاپیک دور هم برای انجام دادنش دور هم جمع میشیم . تاپیکیم نیست که یک هدف داشته باشه چون تاپیک مرجع هست ! تاپیک های مرجع میتونند چندین هدف را داشته باشند در کل اما مشخصه که در هر دوره زمانی ما یک هدف را پیش میبریم و مشخصه که اگه ما بخوایم 10 تا هدف را با هم پیش ببریم به هیچ کدوم نمیرسیم . مثلا اول شروع میکنیم یک آموزش ابزار های این ادیتور را گذاشتن که با تیم تهیه میشه . سپس میگردیم دنبال مشکلاتی که تا این لحظه توی انجمن مطرح شده در این رابطه و یک FAQ ایجاد میکنیم و علی آخر که البته تا تیم تشکیل نشه نمیشه درست برنامه ریزی کرد و باید کلی صحبت کرد ! چون شما نمیدونی نیروی انسانی که داری چه قدره و تواناییت را نمیدونی پس نمیتونی برنامه ریزی بکنی اما برای اینکه بچه ها اصلا بدونند طرح ها و اهداف کلی ما در این تاپیک چیه این موارد بالا را مطرح کردم .
قربانت
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2008 01:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)