ممنون سيامك جون
امروز نشسته بودم و فكر ميكردم در رابطه با اين قضيه پرميشنها كه يه كاري بايد كرد .... گفتم بيام و بپرسم تو فاروم و قال قضيه كنده شه ... ولي انگار اين هكره مخمو خونده بود ....
از اساتيد 3 تا سوال اساسي دارم اميدوارم به جاي جنگ و دعوا و نظريات متناقض يه جواب واحد بدن !!!
1. مگه نميگيد هيچ فولدر و فايلي 777 نبايد باشه پس چرا تو اين فاروم هر جا بحثي از پرميشنها بوده بين اساتيد و مهندسين اختلاف بوده بين اينكه پرميشنها چي باشه شما به فاروم يه نگاه بندازيد بيينيد !
همون پرميشنهايي هم كه شما فرموديد رو هم وقتي گذاشتند بروبچ با مشكلاتي مواجه شدند اعم از كار نكردن بعضي از ماژولها و كامپوننتها و يا نصب نشدن بعضي از همينا يا آپلود نشدن فايل توسط مامبو كه در اينصورت ميايد ميگيد نه بعضي جاها استثنا داره و نميخواد 777 باشه ... و راه حل درستي رو ارائه نداديد .....
2. اگه واقعا 777 بودن پرميشنها ريسك امنيتي محسوب ميشه چرا تو خود نرم افزار مامبو به كاربر گوشزد نميشه ؟؟ بعد از اينكه طرف حين نصب مامبو ، پرميشن فايلهاشو 777 ميذاره جايي كسي بهش نميگه كه آقا بعد نصب درستش كن ؟ طرف اگه نياد مامبولرن هيچ وقت نمي فهمه اين قضيه رو !!!
3. مگه تو تنظيمات كلي جايي نداريم كه ميشه همزمان روي فولدرها و فايلها يك پرميشن رو اعمال كرد من اين كار رو انجام دادم ولي عملا پرميشنا تغيير نكرد!! روي همه نوع سرورم تست زدم .. لينوكس ويندوز پلسك سي پنل ولي نشد كه نشد ... اگه اون قسمت كار نميكنه خوب چه نيازيه كه اونجا باشه ...
بنده كه از همونجا اعمال تغييرات نمودم ....
خواهشن يه مقاله اي چيزي در رابطه با پرميشنها تنظيم بشه و مهم بشه تا در دسترس همه باشه ....
موفق باشيد
يا علي

علاقه مندی ها (Bookmarks)