-
شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي و خبري
با سلام به همه مامبويي ها راستش من از سال 2003 اين سايت رو خريداري كردم و به تازگي از سيستم مديريت محتواي مامبو 4.6.5 استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم . واقعا مامبو شاهكاره ... البته مشكلاتي داشتم كه در همين انجمن مامبو لرن مطرح كردم و همگي برطرف شد و كم كم دارم تجربيات جالبي از سيستم مديريت محتواي مامبو بدست ميارم ... اين هم لينك سايتمه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ميتونيد جديدترين عكس هاي شهراورد بزرگ تهران را به همراه حواشي ورزشگاه آزادي در اون بخونيد ...
موفق و. پيروز باشيد ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-05-2008 05:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي
سايتت فعلاً خرابه كه !
Warning: main(/home/shahr/public_html//components/com_content/content.class.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/shahr/public_html/index.php on line 378
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/shahr/public_html//components/com_content/content.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/shahr/public_html/index.php on line 378
درستش كن بعد بگو!
-
-
سلام.قالب سايت به نظر بهم ريخته مياد.(FF 3.0.3) در عكس زير ببينيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
-
-
سايت شما منو ياد 10 سال پيش انداخت كه همه سايتها اينجوري بودن!
-
-
ممنون كه ايرادات رو گفتيد ...
فراموش نكنيد من كمتر از دو هفته است از برنامه مديريت محتواي مامبو استفاده ميكنم و تا همين ديروز خيلي مشكلات داشتم و سطح دسترسي ها و .. همه بهم ريخته بود ...
قالب هم بهم ريخت هاست و قبول دارم چون بايد يك قالب مناسب طراحي كنم و اين قابل آزمايشي هست ...
كم كم تجربياتم درباره مامبو داره بيشتر ميشه ...
-
-
سلام.خيلي خوبه.
مي تونيد در صورت تمايل بعد از رفع مشكلات هم همينجا مطرح كنيد تا سايت بي اشكالتون را ببينيم انشاءالله. 
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
-
-
پاسخ : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزش
ممنون علي جان ...
خوشحالم كه سرزدي . راستش من هر شب معمولا حدود 3 تا 4 ساعت روي بخش هاي مختلف دارم كار ميكنم ... فعلا قابل رو آزامايشي ساختم كه بينندگان سايتم رو از دست ندم و سايت down نباشه ...
چون هنوز خيلي كارها بايد انجام بدم از تغيير ماژول ها گرفته تا چيز هاي ديگه ...
فعلا بايد آشنايي بيشتري با مامبو پيدا كنم . و در مجموع بگم كه اين سايتي كه الان مشاهده ميكنيد به حالت حداقل امكانات است چون قبلا من سايتم سايت استاتيك بود و برنامه مديريت محتوا نصب نكرده بودم  و قبل از اون هم سايت من  نيازمنديها بود ولي كم كم ميخوام همه بخش رو از طريق مامبو اضافه كنم ولي زمان احتياج دارم چون با يكي دو هفته نميشه همه چيز مامبو رو بطور كامل ياد گرفت ...
اميدوارم شما دوستان هم من رو براي بهتر شدن سايت مامبويي خودم راهنمايي كنيد ...
منتظر نظرات و پيشنهادات شما براي بهبود سايت هستم ....
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16784.msg89344#msg89344 date=1223284921]
سايت شما منو ياد 10 سال پيش انداخت كه همه سايتها اينجوري بودن!
[/quote]
خوبه باز ياد 100 سال پيش ننداخت !!! اگه اينطور بود بايد توي كتاب ركوردها ثبتش ميكردم چون اون وقت اصلا سايتي نبود ...
راستي 10 سال پيش توي ايران معدود سايت بود .... البته سايت من فعلا 5 سالشه ايشالله 5 سال ديگه هم صبر ميكنم تا ببينم 10 سال قبلش چه شكلي بوده ...
حالا از شوخي گذشته من تازه از مامبو استفاده كردم ...
مطالبم رو يكي يكي از آرشيو در مامبو كپي كردم
پس نبايد توقع داشته باشي در يكي دو هفته قالب و ...  سايت حرفه اي باشه ...
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16784.msg89339#msg89339 date=1223284392]
يــــــــــــــــــاعـــــــــــــــلي
[/quote]
سلام . خراب نيست .. من اون وقت كه شما سايت رو ديدي داشتم سطح دسترسي رو به سايت رو از پرميشن تغيير ميدادم ...
راستي سرور و ميزباني سايت من بر عهده شركتي كه خيلي از سايت هاي بزرگ و تجاري مثل سايت ذوب اهن اصفهان و ... رو بر عهده داره و در سال شايد كمتر از 10 دقيقه Down باشه ...
** سه پست شما یکی شد
-
-
سلام
دوست عزيز چرا انقدر شتابزده پست ميزنيد؟!
همه متنهاتون توي يك پست ميشد ارسال بشه! چرا سه تا (اونم با زمانهايي با فاصله كم.)
ميتونيد از نقل قول 1000 بار در هر پست استفاده كنيد. محدوديت يه دونه اي نداره.
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89372#msg89372 date=1223299114]
خوبه باز ياد 100 سال پيش ننداخت !!! اگه اينطور بود بايد توي كتاب ركوردها ثبتش ميكردم چون اون وقت اصلا سايتي نبود ...
راستي 10 سال پيش توي ايران معدود سايت بود .... البته سايت من فعلا 5 سالشه ايشالله 5 سال ديگه هم صبر ميكنم تا ببينم 10 سال قبلش چه شكلي بوده ...
حالا از شوخي گذشته من تازه از مامبو استفاده كردم ...
مطالبم رو يكي يكي از آرشيو در مامبو كپي كردم
پس نبايد توقع داشته باشي در يكي دو هفته قالب و ... سايت حرفه اي باشه ...
[/quote]
ما كه 10 سال پيش كار ميكرديم سايتهايي بي كيفيت و ضعيف بودش! (حتي انگليسي)
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89374#msg89374 date=1223299345]
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16784.msg89339#msg89339 date=1223284392]
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
[/quote]
سلام . خراب نيست .. من اون وقت كه شما سايت رو ديدي داشتم سطح دسترسي رو به سايت رو از پرميشن تغيير ميدادم ...
راستي سرور و ميزباني سايت من بر عهده شركتي كه خيلي از سايت هاي بزرگ و تجاري مثل سايت ذوب اهن اصفهان و ... رو بر عهده داره و در سال شايد كمتر از 10 دقيقه Down باشه ...
[/quote]
قالب شما به هم ريخته است و بد دستكاري شده. قبول كنيد ديگه. هيچ ربطي هم به پرميشن و اين حرفا نداره (توي دو هفته پرميشن رو خوب ياد گرفتيدا!)
كسي حرفي از اين مسئله زد كه هاست شما بده كه انقدر تعريف كردي؟!
نيازي نيستش كه بگي هاست من آخر هاسته. اگه اينجوري باشه من توي همه پستهام بايد بگم هاست منم آخر هاسته ديگه!
اما خارج از شوخي و جدي
اگر كمكي در رابطه با سايتت خواستي ميتوني روي همه بچه هاي مامبولرن حساب كني. حتي براي تعمير همين قالبي كه الان خرابه!
نيكبخت باشيد.
-
-
درباره نظر آقا علي كاظم زاده عزيز بايد بگم كه پرميشن رو من درپاسخ جناب (پسر مهربون كه گفته بود سايتت خرابه و بالا نمياد و كپي كرده بود صفحه در دسترس نبودن سايت) رو در باره اون گفتم و ون لحظه من مشغول تغيير دادن پرميشن ها بودم .... قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
درباره نظر جناب (پسر مهربون) هم دوست عزيز من زياد با انجمن مامبو لرن آشنا نيستم و ديگه هم اينجا نميام و اگر ديديد پستي اشتباهي بوده فقط براي تفاوت انجمن مامبو با ساير انجمن هاست و گرنه من در بسياري از انجمن ها مثل آي آر تي سي آي و مجيد انلاين و پي سي ورد خودم مدير انجمن هستم ...
در ضمن اون منو ها هم كه نمايش داده نميشد و شما گفته بودي كه من قسمتي رو دستكاري يا حذف كردم هم بايد بگم نه دوست عزيز اين مشكل خود مامبو كه با اينترنت اكسپلورر 6 منو ها نمايش داده نميشه ...
خلاصه من از كمك ها و راهنمايي ها ممنونم ولي احساس ميكنم برخي دوستان كم لطفي ميكنند ... و همونطور كه گفتم ديگه در انجمن و سايت مامبو هيچ پست و مطلب و نظري درج نميكنم تا مبادا انجمن پر بشه يه وقت (به قول جناب پسر نسبتا مهربون!!!)
موفق باشيد
خدانگهداااااااااااااارررر رررر...
-
-
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89397#msg89397 date=1223323862]
درباره نظر آقا علي كاظم زاده عزيز بايد بگم كه پرميشن رو من درپاسخ جناب (پسر مهربون كه گفته بود سايتت خرابه و بالا نمياد و كپي كرده بود صفحه در دسترس نبودن سايت) رو در باره اون گفتم و ون لحظه من مشغول تغيير دادن پرميشن ها بودم .... قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
[/quote]
سلام.راستش در مورد پست من كه دوباره توضيح داديد ديگه لازم نبود زحمت بكشيد چون بعد از اين كه من عرض كردم قالب اون طوره شما پاسخ فرموديد:
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89364#msg89364 date=1223296843]
ممنون كه ايرادات رو گفتيد ...
فراموش نكنيد من كمتر از دو هفته است از برنامه مديريت محتواي مامبو استفاده ميكنم و تا همين ديروز خيلي مشكلات داشتم و سطح دسترسي ها و .. همه بهم ريخته بود ...
قالب هم بهم ريخت هاست و قبول دارم چون بايد يك قالب مناسب طراحي كنم و اين قابل آزمايشي هست ...
كم كم تجربياتم درباره مامبو داره بيشتر ميشه ...
[/quote]
كه من هم در جواب گفتم :
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16784.msg89366#msg89366 date=1223297144]
سلام.خيلي خوبه.
مي تونيد در صورت تمايل بعد از رفع مشكلات هم همينجا مطرح كنيد تا سايت بي اشكالتون را ببينيم انشاءالله. 
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
[/quote]
و خلاصه همه چيزي به خوبي و خوشي تمام شده بود و بنده نظري هم در مورد پرميشن ها ندادم.ولي اين كه فرموديد:
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89397#msg89397 date=1223323862]
قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
[/quote]
با گفته ي بالايي خودتون كه مشخص هم كردم تناقض داره.اما به هر حال به نظر من بهتره كه طبق تصميمي كه قبلا داشتيد اين قالب آزمايشي باشه و در رفع نقائص آن بكوشيد و تلاش كنيد با ايده اي خلاقانه سر و شكلي به فريم هاي موجود در صفحه بدهيد.من به شخصه آرزومند بهبودي سايت شما هستم و غرضي در كار نبوده.در مورد دوستان ديگر هم فكر مي كنم به همين ترتيب بوده 
موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)