-
پاسخ : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي
درباره نظر آقا علي كاظم زاده عزيز بايد بگم كه پرميشن رو من درپاسخ جناب (پسر مهربون كه گفته بود سايتت خرابه و بالا نمياد و كپي كرده بود صفحه در دسترس نبودن سايت) رو در باره اون گفتم و ون لحظه من مشغول تغيير دادن پرميشن ها بودم .... قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
درباره نظر جناب (پسر مهربون) هم دوست عزيز من زياد با انجمن مامبو لرن آشنا نيستم و ديگه هم اينجا نميام و اگر ديديد پستي اشتباهي بوده فقط براي تفاوت انجمن مامبو با ساير انجمن هاست و گرنه من در بسياري از انجمن ها مثل آي آر تي سي آي و مجيد انلاين و پي سي ورد خودم مدير انجمن هستم ...
در ضمن اون منو ها هم كه نمايش داده نميشد و شما گفته بودي كه من قسمتي رو دستكاري يا حذف كردم هم بايد بگم نه دوست عزيز اين مشكل خود مامبو كه با اينترنت اكسپلورر 6 منو ها نمايش داده نميشه ...
خلاصه من از كمك ها و راهنمايي ها ممنونم ولي احساس ميكنم برخي دوستان كم لطفي ميكنند ... و همونطور كه گفتم ديگه در انجمن و سايت مامبو هيچ پست و مطلب و نظري درج نميكنم تا مبادا انجمن پر بشه يه وقت (به قول جناب پسر نسبتا مهربون!!!)
موفق باشيد
خدانگهداااااااااااااارررر رررر...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2008 08:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)