-
پاسخ : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89397#msg89397 date=1223323862]
درباره نظر آقا علي كاظم زاده عزيز بايد بگم كه پرميشن رو من درپاسخ جناب (پسر مهربون كه گفته بود سايتت خرابه و بالا نمياد و كپي كرده بود صفحه در دسترس نبودن سايت) رو در باره اون گفتم و ون لحظه من مشغول تغيير دادن پرميشن ها بودم .... قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
[/quote]
سلام.راستش در مورد پست من كه دوباره توضيح داديد ديگه لازم نبود زحمت بكشيد چون بعد از اين كه من عرض كردم قالب اون طوره شما پاسخ فرموديد:
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89364#msg89364 date=1223296843]
ممنون كه ايرادات رو گفتيد ...
فراموش نكنيد من كمتر از دو هفته است از برنامه مديريت محتواي مامبو استفاده ميكنم و تا همين ديروز خيلي مشكلات داشتم و سطح دسترسي ها و .. همه بهم ريخته بود ...
قالب هم بهم ريخت هاست و قبول دارم چون بايد يك قالب مناسب طراحي كنم و اين قابل آزمايشي هست ...
كم كم تجربياتم درباره مامبو داره بيشتر ميشه ...
[/quote]
كه من هم در جواب گفتم :
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=16784.msg89366#msg89366 date=1223297144]
سلام.خيلي خوبه.
مي تونيد در صورت تمايل بعد از رفع مشكلات هم همينجا مطرح كنيد تا سايت بي اشكالتون را ببينيم انشاءالله. 
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
[/quote]
و خلاصه همه چيزي به خوبي و خوشي تمام شده بود و بنده نظري هم در مورد پرميشن ها ندادم.ولي اين كه فرموديد:
[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89397#msg89397 date=1223323862]
قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
[/quote]
با گفته ي بالايي خودتون كه مشخص هم كردم تناقض داره.اما به هر حال به نظر من بهتره كه طبق تصميمي كه قبلا داشتيد اين قالب آزمايشي باشه و در رفع نقائص آن بكوشيد و تلاش كنيد با ايده اي خلاقانه سر و شكلي به فريم هاي موجود در صفحه بدهيد.من به شخصه آرزومند بهبودي سايت شما هستم و غرضي در كار نبوده.در مورد دوستان ديگر هم فكر مي كنم به همين ترتيب بوده 
موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2008 08:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)