سلام . من هم منظور خاصي نداشتم و اگر دقت كرده باشيد هميشه از شما و ساير دوستان تشكر كردم براي راهنمايي ها اون رو هم براي اين گفتم كه شما چند بار فرموده بوديد كه تاپيك رو شلوغ نكن و پست نزن و ... خلاصه من اگر اشتباهي پست زدم و ... براي اين بوده كه انجمن مامبو كمي با بقيه انجمن ها فرق داره شكل ظاهريش و من به اون ها عادت كردم و اگر اشتباهي بوده براي عدم آشنايي من به انجمن مامبو بوده كه حتي پاسخ شما رو هم يكبار اشتباهي براي آقاي علي كاظم زاده درج كردم و خلاصه من هم از راهنمايي شما دوستان استفاده ميكنم .
راستي درباره قالب من همونطور كه گفتم مجبورم اين شكلي كنم چون تبليغات زيادي دارم و حالا بخشي از او ن رو درج نكردم .وگرنه ميشد يك عكس زيباي ورزشي بالاي سايت بزارم و سايت هم سبك تر باشه ولي مجبورم .
راستي برخي مشكلات دارم از شماها ميخوام كمكم كنيد . مثلا الان با تغيير قالب لينك نظرات نشون داده نميشه و من نميدونم ايراد از قالبه ؟؟؟ اگه آره قالب خام رو از كجا ميتونم دوباره گير بيارم ؟؟؟
راستي شما هم اگر وقت داريد خوشحال ميشم كمك كنيد تا همين قالب كه روي سايته مخصوص مامبو بشه و مشكلي نداشته باشه از نظر نمايش نظرات و لينك ها و ... (از قسمت ماژول ها و كامپوننت ها همه چيز رو درست كردم و تقريبا همه رو سمت چپ براي نمايش انتخاب كردم ولي لينك نظرات نمايش داده نميشه )

باز هم ممنونم از شما