سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي و خبري

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني. ورزشي .تفريحي و

علي جان منظور من از بهم ريخته بودم اين ها بود :
    اوايل تبليغات بالاتر بود همونطور كه شما در عكس نشون داديد (كه درستش كردم و داشتم اون زمان امتحان ميكردم)

البته دومين بهم ريختگي قالب از نظر خودم درست نصب نبودن ماژول ها و لينك ها ترتيب و سايز نامناسب قيمت ورود و خروج و ...
    خلاصه منظورم ن از بهم ريختگي همين ها بود كه كار زياد داره و البته من بايد ببينم چي ميشه و تكليف تبليغات چي ميشه و بعد يكي يكي اون ها رو هم بچينم .
    البته من از نظرات و پيشنهادات شما خيلي خيلي استفاده كردم و واقعا هم ممنونم . ولي برخي دوستان به حالت تمسخر كم لطفي ميكنند ...
    اين قالبي هم كه هست قالب قبلي سايتم بود كه بصورت استاتيك بود ولي من با فرانت پيج روي قالب مامبو سوارش كردم ولي برخي قسمت ها مشكل داره كه الان دارم دوباره ويرايش ميكنم ولي اين هم قالب اصلي نخواهد بود چون حالا حالا ها من كار دارم
    باز هم از شما تشكر ميكنم و اگر قالب تكميل و نهايي شد حتما از شما ميخوام كه سر بزنيد و نظر خودتون رو بگيد تا نقايص رو برطرف كنم ...
    موئد باشيد ...
    در پناه حق ...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي

سلام - چي فكر ميكرديم و چي شد.
    بايد توضيح كامل بدم مثل اينكه!

[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89397#msg89397 date=1223323862]
    درباره نظر جناب (پسر مهربون) هم دوست عزيز من زياد با انجمن مامبو لرن آشنا نيستم و ديگه هم اينجا نميام و اگر ديديد پستي اشتباهي بوده فقط براي تفاوت انجمن مامبو با ساير انجمن هاست و گرنه من در بسياري از انجمن ها مثل آي آر تي سي آي و مجيد انلاين و پي سي ورد خودم مدير انجمن هستم ...
    [/quote]
    دوست عزيز منم كه چيزي نگفتم. فقط بهتون اطلاع دادم تا بتونيد در اينجا هم مثل همون انجمنهاي ديگه كه ميفرماييد فعاليت كنيد. راستي از اين سه تا انجمني كه فرموديد من با دوتاش مشكل دارم كلاً و نميدونم چرا انقدر ضعيف هستند و معروف! 8)

در ضمن اون منو ها هم كه نمايش داده نميشد و شما گفته بودي كه من قسمتي رو دستكاري يا حذف كردم هم بايد بگم نه دوست عزيز اين مشكل خود مامبو كه با اينترنت اكسپلورر 6 منو ها نمايش داده نميشه ...
    چطورياست كه بقيه كه از اينترنت اكسپلورر 6 و يا 5 استفاده ميكنن مشكل شما رو ندارن. من خودم شخصاً تستش كردم. مشكلي نداشت!

خلاصه من از كمك ها و راهنمايي ها ممنونم ولي احساس ميكنم برخي دوستان كم لطفي ميكنند ... و همونطور كه گفتم ديگه در انجمن و سايت مامبو هيچ پست و مطلب و نظري درج نميكنم تا مبادا انجمن پر بشه يه وقت (به قول جناب پسر نسبتا مهربون!!!)
    ببينيد من كم لطفي نكردم. بازم ميگم شما نظر خواستي منم خيلي عادي نظر خودم رو گفتم. شما روزي 1000 تا هم ارسال در اين انجمن بزاري مطمئن باش كه كسي ناراحت نميشه. اما بايد به قوانين احترام گذاشت. در ضمن من در بيوگرافي خودم نوشتم كه شايدم مهربون نباشم.

[quote author=shahravard link=topic=16784.msg89405#msg89405 date=1223327734]
    ولي برخي دوستان به حالت تمسخر كم لطفي ميكنند ...
    [/quote]
    دوست عزيز مگه شما نظر نخواستي؟ منم نظرم رو گفتم ديگه! حالا شما زود رنجي و يا كم حوصله و يا بهتر بگم انتقاد پذير نيستي ديگه به من مربوط نميشه كه! ???
    در ضمن من هم تمسخر نكردم. فقط واقعيت رو گفتم.

اين قالبي هم كه هست قالب قبلي سايتم بود كه بصورت استاتيك بود ولي من با فرانت پيج روي قالب مامبو سوارش كردم ولي برخي قسمت ها مشكل داره كه الان دارم دوباره ويرايش ميكنم ولي اين هم قالب اصلي نخواهد بود چون حالا حالا ها من كار دارم .
    باز هم از شما تشكر ميكنم و اگر قالب تكميل و نهايي شد حتما از شما ميخوام كه سر بزنيد و نظر خودتون رو بگيد تا نقايص رو برطرف كنم ...
    اگر فكر ميكنيد كمكي ميتونم بهتون بكنم مطمئن باشيد كه دريغ نميكنم. اما اگر از من خوشت نمياد ديگه موضوع فرق ميكنه. :-\

من حاضر هستم در ساخت قالب به شما كمك كنم. قبلاً هم اشاره كرده بودم. پس همچينم نسبتاً نا مهربون نيستم! :

دوست عزيز اميدوارم از انجمن قهر نكنيد و اين تاپيك رو به بيراهه نكشيد. البته اميدوارم. :-X

در ضمن اينم يادآور بشم كه من در انجمن مامبولرن هيچكارم . نري يه وقت اينور اونور مسئولين بيگناه انجمن رو بد نام كني. با من درگير شو. با بقيه كار نداشته باش. البته اگر مشكلي هست! ???
    اما فكر ميكنم يك سوءتفاهم كوچيك رخ داده باشه و شما منظورات من رو اشتباه متوجه شدي

من در اين انجمن با هيچكسي دعوا ندارم و هركاري كه ميكنم براي پيشرفت هموطنان عزيز هستش. حالا ميخوان قبول كنن ميخوان نكنن/ ديگه اين به من مربوط نميشه كه!

نيكبخت باشيد.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سلام . من هم منظور خاصي نداشتم و اگر دقت كرده باشيد هميشه از شما و ساير دوستان تشكر كردم براي راهنمايي ها اون رو هم براي اين گفتم كه شما چند بار فرموده بوديد كه تاپيك رو شلوغ نكن و پست نزن و ... خلاصه من اگر اشتباهي پست زدم و ... براي اين بوده كه انجمن مامبو كمي با بقيه انجمن ها فرق داره شكل ظاهريش و من به اون ها عادت كردم و اگر اشتباهي بوده براي عدم آشنايي من به انجمن مامبو بوده كه حتي پاسخ شما رو هم يكبار اشتباهي براي آقاي علي كاظم زاده درج كردم و خلاصه من هم از راهنمايي شما دوستان استفاده ميكنم .
    راستي درباره قالب من همونطور كه گفتم مجبورم اين شكلي كنم چون تبليغات زيادي دارم و حالا بخشي از او ن رو درج نكردم .وگرنه ميشد يك عكس زيباي ورزشي بالاي سايت بزارم و سايت هم سبك تر باشه ولي مجبورم .
    راستي برخي مشكلات دارم از شماها ميخوام كمكم كنيد . مثلا الان با تغيير قالب لينك نظرات نشون داده نميشه و من نميدونم ايراد از قالبه ؟؟؟ اگه آره قالب خام رو از كجا ميتونم دوباره گير بيارم ؟؟؟
    راستي شما هم اگر وقت داريد خوشحال ميشم كمك كنيد تا همين قالب كه روي سايته مخصوص مامبو بشه و مشكلي نداشته باشه از نظر نمايش نظرات و لينك ها و ... (از قسمت ماژول ها و كامپوننت ها همه چيز رو درست كردم و تقريبا همه رو سمت چپ براي نمايش انتخاب كردم ولي لينك نظرات نمايش داده نميشه )

باز هم ممنونم از شما

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

دوست عزيز بهترينكار اينه كه شما يك قالب آماده پيدا كني و اونجوري كه دوست داري تغييرش بدي براي سايت خودت.
    ميتوني توي اينترنت قالبهاي زيادي براي مامبو به زبان فارسي و انگليسي گير بياري. (رايگان)
    كمي بگردي حتماً پيدا ميكني.
    توي انجمن هم قالبهاي زيادي موجود هست و همچنين سايت مامبو ديگ.

براي تغيير و يا فارسي كردن قالب جديد هم ميتوني توي يك تاپيك جديد اقدام كني.
    مطمئن باش كه به شما براي اينكار كمك خواهد شد.

نيكبخت باشيد.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12