-
hosting
سلام
1. هاست windows بهتره یا linux و اصلا تفاوتهاشون چیه؟
2. چطوری میشه فهمید جایی که هاستینگ ارائه میده سرویسش خوبه؟ من یه سایت استاتیک دارم که رو یه سرور ویندوز هست.به نظرم خیلی کند باز میشه در حالیکه صفحه ام اصلا سنگین نیست. پشتیبانی میگه سرعت اینترنت پایینه! میخواستم بدونم معیاری واسه ارزیابی دقیق سرعت هست؟
3.برای استفاده از مامبو چه هاستی خوب هست و چطوری تخمین بزنم چه مقدار فضا لازم دارم؟
مرسی از کمکها
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2008 04:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : hosting
1- جفتشون خوبن ولی برای جوملا لینوکس بهتره چون یک سری مزایا داره از جوملا سرور apache
2- فقط تجربه، من توصیه میکنم که مامبوسرور را تست کنید و اگر خوب نبود پولتونو پس بگیرید تا مطمئن بشید که کیفیت چقدر بالاست
3- گفتم مامبوسرور ، برای فضا هم برای شروع 50 مگابایت حداقلشه و 100 مگابایت خیلی خوبه
-
-
مرسی. اگه بخوام سرور رو منتقل کنم اونوقت پول دومین رو باید هر سال با همون جایی که خریدم حساب کنم؟ چطوری اونوقت میتونم منتقل کنم؟ از کنترل پنل سایت خودم؟
دیگه اینکه اگه بخوام یک پنل بخرم باید چیکار کنم؟ اصلا پنل به چه درد میخوره؟ فقط اینکه بخوام چند تا دومین رو ساپورت کنم؟ یا .....
-
-
سرور كه دست شما نيست.
اما براي انتقال اصولا دامنه و هاست دو چيز مجزاست.
هاست رو با مسئولين تماس بگيريد كه براتون منتقل كنند يا اينكه اگر سايتتو استاتيك هست ، همه فايل ها رو فشرده و دانلود كنيد و در سرور جديد آپلود كنيد.
اگر هاست تنها رو منتقل كنيد، براي تمديد سالانه دامنه بايد با كسي اون رو ثبت كرده در تماس باشيد.
مگر اينكه دامنه رو هم منتقل كنيد. كنترل پنل دامنه از كنترل پنل هاستتون جداست.
دیگه اینکه اگه بخوام یک پنل بخرم باید چیکار کنم؟
منظورتون از پنل چيه ؟
-
-
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم این باشه که خودت بتونی دومین های مختلف رو که مربوط به مشتری هات هست روش بزاری. دونه دونه براشون هاست جدا نگیری. انگار اسمش پنل هست. یه پنل میگیری و چندتا دومین رو روی اون سوار میکنی...
-
-
سلام
منظورتون Addon Domain هست ؟
یا علی
-
-
راستش نمیدونم اینکه نوشتین چیه. در کل اطلاعاتم در همین حده. که یه شرکت خدماتی هاست و دومین میتونه یه پنل هم بده که اونوقت میشه روش چندتا دومین رو معرفی کرد ..
یه کمی هم راجع به dns و ip جدا که به مشتری میدن میشه صحبت کنید؟ مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)