-
مشکل در backup و restore هم از طریق phpmyadmin و هم از طریق برنامه خ
سلام دوستان
من تو انجمن از دیروز تا حالا در حال جستجو هستم و بیش از 30 تاپیک در خصوص مشکلات پشتیبانی و بازیابی را مطالعه کردم ولی باز از مطالعه آنها پاسخ من داده نشد .
مشکلاتم از این قرار است :
1 ) من در داخل سیستم خودم از طریق سرور xampp مامبو ( ورژن 4.6.5 ) را نصب کردم و همین ورژن را در هاستمم دارم دقیقاً مثل هم یعنی هر چیزی که رو سرور داخلیم دارم روی هاستمم دارم .
فقط تنها تفاوت آنها در نام دیتا بیس آنها است نه چیز دیگه ( یعنی در هاستم قسمت اول نام دیتا بیسم نام دامنه سایتم است در صورتیکه در سایت داخلی من فقط نام سایت بدون نام دامنه است ) .
در ابتدا برای اینکه اطلاعات خودم را از local به هاست ببرم آمدم از روش backup خود phpmyadmin استفاده کردم . بعد از restore در هاست تمام متنهای نوشته شده من بصورت علامت سئوال شد و منوها هم زبان ماشین شد .تو انجمن دنبال این موضوع گشتم به نتیجه ای نرسیدم .
سپس آمدم دوباره در سایت local دیدم توی این ورژن مامبو برنامه backup وجود دارد ( کامپوننت -> بانک اطلاعاتی -> پشتیبانی ) از طریق آن backup از داده ها گرفتم و سپس فایل مربوطه را خواستم از طریق قسمت بازیابی آن به بان هاستم انتقال بدهم که خطای زیر صادر شد .
(Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.)
با خودم گفتم شاید باید فایل پشتیبانی را در مسیر مربوطه در فولدر administrator انتقال بدهم ، آن کار را هم کردم و باز هم خطامربوطه را داد .
خلاصه دارم خسته می شوم . کلی زحمت کشیدم تو local مطلب گذاشتم و می خواهم انتقالش بدهم نمی شود .
2 ) این مورد مشکل نیست در اصل درخواسته چون پیداش نکردم مجبور شدم همینجا مطرح کنم و آن این است که من template مامبو را که در حال حاضر سایت mambo learn از استفاده می کند را می خواهم
ممنون میشم که مرا در خصوص موارد اعلام شده راهنمائی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-07-2008 05:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در backup و restore هم از طریق phpmyadmin و هم از طریق بر
دوستان ببخشید یکی از مشکلاتم را فراموش کردم بگم
زمانی که در سایت اصلی خودم می خواهم با کلمه کاربری وارد شوم بعد از اینکه وارد می شوم منوی کاربری را نمایش نمی دهد
جالب اینجاست که در بخش نمایش حاضرین می گوید که یک عضو وارد سایت شده است ولی این منویی که من برای کاربران ثبت نام شده منتشر کرده ام نمایش داده نمی شود
-
-
سلام
دوست عزيز شما ميفرماييد:
بعد از restore در هاست تمام متنهای نوشته شده من بصورت علامت سئوال شد و منوها هم زبان ماشین شد .تو انجمن دنبال این موضوع گشتم به نتیجه ای نرسیدم .
تنها زماني اين اتفاق علامت سوال رخ ميده كه شما در collation اشتباه كنيد و در حالت UTF8_Unicode_ci نباشد.
وارد phpmyadmin سايت خود شويد و اين مورد را چك كنيد و به شكل صحيح تغيير دهيد. مشكل شما بايد حل شود.
از كامپوننت بكاپ خود مامبو هم به همين دليل نميتوانيد.
لطفاً سوال دوم خود را در يك تاپيك جداگانه دنبال كنيد.
نيكبخت باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16804.msg89444#msg89444 date=1223371450]
سلام
دوست عزيز شما ميفرماييد:
بعد از restore در هاست تمام متنهای نوشته شده من بصورت علامت سئوال شد و منوها هم زبان ماشین شد .تو انجمن دنبال این موضوع گشتم به نتیجه ای نرسیدم .
تنها زماني اين اتفاق علامت سوال رخ ميده كه شما در collation اشتباه كنيد و در حالت UTF8_Unicode_ci نباشد.
وارد phpmyadmin سايت خود شويد و اين مورد را چك كنيد و به شكل صحيح تغيير دهيد. مشكل شما بايد حل شود.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
با سلام و تشکر
آیا پیغام خطای ارسالی نیز به همین منظور است ؟
من در داخل phpmyadmin که می روم در همان صفحه اصلی زده حالت پیش فرض UTF8_Unicode_ci .
آیا شما جای دیگری را می گوئید ؟
-
-
منظورم تك تك جداول بود.
ممكنه كه اينجوري نباشن!
در هر صورت شما دقيقاً به چه شكل بكاپ رو از phpmyadmin لوكال به سايت منتقل ميكنيد؟
از صحت اينكار مطمئن هستيد؟!
طبق آموزش سايت عمل ميكنيد؟
نيكبخت باشيد.
-
-
سلام
دوست عزیز ، برای بازگردانی فایل پشتیبان دو راه رو توصیه می کنم که امتحان کنید .
1. فایل پشتیبان رو توسط کامپوننت بانک اطلاعاتی خود مامبو تهیه و در شاخه Backup سرور مقصد قرار دهید و از همان کامپوننت برای بازگردانی استفاده کنید .
2. فایل پشتیان خودتون رو از طریق PHPMyadmin بازیابی کنید . برای این که به صورت علامت سوال یا ... اطلاعات وارد نشود . Character set رو در هنگام آپلود کردن فایل latin 1 قرار دهید . ( این Character set معادل تنظیمات اولیه ای است که برای ایجاد دیتابیس قرار دادید . برای اطلاع از صحت این مورد وارد سربرگ Operations شوید ، بخش Collation را چک کنید . )
سبز باشید
امیر
-
-
[quote author=hraeissi link=topic=16804.msg89446#msg89446 date=1223373705]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16804.msg89444#msg89444 date=1223371450]
سلام
دوست عزيز شما ميفرماييد:
بعد از restore  در هاست تمام متنهای نوشته شده من بصورت علامت سئوال شد و منوها هم زبان ماشین شد .تو انجمن دنبال این موضوع گشتم به نتیجه ای نرسیدم .
نيكبخت باشيد.
[/quote]
با سلام و تشکر
آیا پیغام خطای ارسالی نیز به همین منظور است ؟
من در داخل phpmyadmin که می روم در همان صفحه اصلی زده حالت پیش فرض UTF8_Unicode_ci .
آیا شما جای دیگری را می گوئید ؟
[/quote]
سلام
من دقیقاً مثل آموزش سایت انجام می دهم .
کلیه جداول هم utf  است .پ
صحت کارم هم مطمئن هستم چون sucssesfull می دهد
[quote author=amir.d link=topic=16804.msg89505#msg89505 date=1223396623]
سلام
دوست عزیز ، برای بازگردانی فایل پشتیبان دو راه رو توصیه می کنم که امتحان کنید .
1. فایل پشتیبان رو توسط کامپوننت بانک اطلاعاتی خود مامبو تهیه و در شاخه Backup سرور مقصد قرار دهید و از همان کامپوننت برای بازگردانی استفاده کنید .
2. فایل پشتیان خودتون رو از طریق PHPMyadmin بازیابی کنید . برای این که به صورت علامت سوال یا ... اطلاعات وارد نشود . Character set رو در هنگام آپلود کردن فایل latin 1 قرار دهید . ( این Character set معادل تنظیمات اولیه ای است که برای ایجاد دیتابیس قرار دادید . برای اطلاع از صحت این مورد وارد سربرگ Operations شوید ، بخش Collation را چک کنید . )
سبز باشید
امیر
[/quote]
سلام
توسط کامپوننت که می گیرم backup کار می کند ولی در restore خطایی که در پائین گذاشتم ظاهر می شود
** پست های شما یکی شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)