[quote author=hraeissi link=topic=16804.msg89446#msg89446 date=1223373705]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16804.msg89444#msg89444 date=1223371450]
سلام
دوست عزيز شما ميفرماييد:
بعد از restore  در هاست تمام متنهای نوشته شده من بصورت علامت سئوال شد و منوها هم زبان ماشین شد .تو انجمن دنبال این موضوع گشتم به نتیجه ای نرسیدم .

تنها زماني اين اتفاق علامت سوال رخ ميده كه شما در collation اشتباه كنيد و در حالت UTF8_Unicode_ci نباشد.
وارد phpmyadmin سايت خود شويد و اين مورد را چك كنيد و به شكل صحيح تغيير دهيد. مشكل شما بايد حل شود.

از كامپوننت بكاپ خود مامبو هم به همين دليل نميتوانيد.

لطفاً سوال دوم خود را در يك تاپيك جداگانه دنبال كنيد.

نيكبخت باشيد.
[/quote]

با سلام و تشکر

آیا پیغام خطای ارسالی نیز به همین منظور است ؟

من در داخل phpmyadmin که می روم در همان صفحه اصلی زده حالت پیش فرض UTF8_Unicode_ci .

آیا شما جای دیگری را می گوئید ؟
[/quote]

سلام
من دقیقاً مثل آموزش سایت انجام می دهم .
کلیه جداول هم utf  است .پ
صحت کارم هم مطمئن هستم چون sucssesfull می دهد
[quote author=amir.d link=topic=16804.msg89505#msg89505 date=1223396623]
سلام

دوست عزیز ، برای بازگردانی فایل پشتیبان دو راه رو توصیه می کنم که امتحان کنید .

1. فایل پشتیبان رو توسط کامپوننت بانک اطلاعاتی خود مامبو تهیه و در شاخه Backup سرور مقصد قرار دهید و از همان کامپوننت برای بازگردانی استفاده کنید .

2. فایل پشتیان خودتون رو از طریق PHPMyadmin بازیابی کنید . برای این که به صورت علامت سوال یا ... اطلاعات وارد نشود . Character set رو در هنگام آپلود کردن فایل latin 1 قرار دهید . ( این Character set معادل تنظیمات اولیه ای است که برای ایجاد دیتابیس قرار دادید . برای اطلاع از صحت این مورد وارد سربرگ Operations شوید ، بخش Collation را چک کنید . )
سبز باشید
امیر

[/quote]
سلام
توسط کامپوننت که می گیرم backup کار می کند ولی در restore خطایی که در پائین گذاشتم ظاهر می شود
** پست های شما یکی شد