-
سوالات کلی در مورد قالب
سلام . من یک سری سوالات کلی در مورد قالب دارم که شاید تاپیک مرجعی بشه برای قالب ها و مشکلاتشان .
1. چگونه می توانم در قالب متغییر Title که به موضوع درباره ما می ریم را حذف کنم . !؟!؟!
2. چگونه می توانم مطالب را دقیقا در وسط صفحه بیاورم . الان اگر قالب را نگاه کنید با منو فاصله داره و فضای سفید ایجاد شده است که همین امر باعث به وجود آمد اسکرول افقی شده است .
3.چگونه می توانم title سایت را بردارم و به این ضایع گی وسط هدر نیوفتد !؟!؟؟!؟!
4. چگونه می توانم موضوعات را به صورت کشویی در زیر هدر قرار دهم تا با رفتم ماس بر روی آن به پائین باز گردد .
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-08-2009 11:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوالات کلی در مورد قالب
سلام
1- از قالب نمیتونید! باید در کدهای مامبو و هسته اون تغییراتی بدید. (البته اگر درست متوجه شده باشم سوالتون رو)
2-این موضوع بر میگرده به تخصص شما در html تا بتونید این مورد رو طبق نظر خودتون تغییر بدید.
3- در قالبی که استفاده میکنید کلاً این متغییر رو حذف کنید. (منظورتون از تایتل همون نام سایت هست دیگه؟)
4- با استفاده از ماژولهای موجود میتونید اینکار رو انجام بدید. (مثلاً ماژول JSCOOCK رو میتونید استفاده کنید)
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با قالب میتونید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید. تا از متغییرها مطلع شوید.
دوست عزیز از طرح چند سوال در یک تاپیک خودداری نمایید. همچنین هنگام طرح سوال در سوال خودتون دقت کامل رو بفرمایید و توضیحات را کامل بفرمایید.
اینبار به سوالات شما در یک تاپیک پاسخ داده شد, اما لطفاً از ادامه این تاپیک خودداری نمایید و برای هر سوال خودتون یک تاپیک مجزا بزنید و لطفاً این کار را تکرار نفرمایید. همچنین هنوز معتقدم که شما مامبو چیست رو نخوندید و یا اینکه با دقت نخوندید! :دی
یا حق
-
-
پاسخ : سوالات کلی در مورد قالب
سلام .
ممنونم .
می دونم که نباید سوالات را یکجا بپرسم . خواستم تغریبا مثل آرشیو داشته باشیم .
ما چاکر ما هم هستم ولک :-*
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)