-
سازگار کردن با مامبو !
سلام دوستان عزیز ...
میخواستم ببینم افرادی اینجا هستند که بتونند نا ساگازی هایی که توی بعضی از کامپوننت یا ماژول های جوملا هست را بر طرف کنند و به عبارتی برای مامبو آماده کنند ؟ اگه میشه و هست بگید تا توی این تاپیک ماژول و کامپوننت جوملا معرفی کنیم تا بچه ها سازگارش کنند برای مامبو ...
موفق باشید
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-09-2008 08:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سازگار کردن با مامبو !
سلام
شهریار جان سلام .
ایده خیلی خوبی هست . من تا جایی که بتونم کمک می کنم . شما شروع کنی بچه های دیگه هم میان ( مثل همیشه ... )
پایدار باشید
امیر
-
-
[quote author=amir.d link=topic=16883.msg89767#msg89767 date=1223587021]
سلام
شهریار جان سلام .
ایده خیلی خوبی هست . من تا جایی که بتونم کمک می کنم . شما شروع کنی بچه های دیگه هم میان ( مثل همیشه ... )
پایدار باشید
امیر
[/quote]
امیر جان این کار نیاز به بچه هایی داره که برنامه نویسی قوی + اطلاعات به نسبت بالایی از مامبو داشته باشند . من خودم ندارم در نتیجه باید افرادی که میتونند جمع بشند تا کار را بتونیم انجام بدیم .
پیشنهاد میکنم با موجود ارزشمند Yoo شروع کنیم و نکته ای که وجود داره اینکه اکثر ماژول ها و کامپوننت هایی که میشه با یکم تغییر برای مامبو آماده اش کرد برای نسخه 1.0 جوملا باید باشه چون تغییرات و فاصله زیاد مامبو 4.6.5 و جوملا 1.5 سخت میکنه کار را ...
ممنون
شهریار
-
-
منم کمکی از دستم بر بیاد هستم ، البته یه 2-3 ماهی می شه که کمتر با مامبو کار کردم ، اما سعی می کنم دوباره خودم رو برسونم!
-
-
كارهاي سبك تر رو سعي كنيد شروع كنيد.
در اين مورد من هم كمكتون مي كنم.
-
-
کجاست اون تیمی که ما باهاشون مشکل اساسی SEF را حل کردیم ؟! ( البته ما که زحمتی نکشیدیم و زیاد و خیلی از کار ها را بچه هایی مثل مجید جان و امیر جان انجام دادند ولی شروعش مهم بود ) .
حالا نام می برم : مرد همیشه در صحنه بخش اکستنشن کاسپرسکی| مجید جان | حسین شکرزاده عزیز و ... !!! ؟ !!!
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)