-
مشکل عدم نمایش قالب و نیز منوی مدیریت سایت
با سلام
من به تازگی با مشکلی برخورد کردم .....مشکل این است که تا چندی قبل قالب سایت به خوبی نمایش داده می شد و مشکلی نداشت اما به تازگی قالب سایت نمایش داده نمی شود و وقتی آدرس سایت را وار می کنیم اطلاعات سایت بدون تصاویر و قالب بار گذاری می شود .......
در ضمن وقتی وارد بخش مدیریت سایت می شویم منوی سایت نمایش داده نمی شود ........
آیا کسی با مشکلاتی که گفتم برخورد کرده یا می دونه باید چی کار کرد ....... می خواستم بدونم که از کجا ممکنه مشکل ایجاد شده باشه .... آیا ممکنه از سرور و میزبان باشه ؟
راستی وقتی روی هر لینکی هم کلیک می کنی چیزی نمیاره ....این مشکلات به تازگی ایجاد شده .......اگر می شه راهنمایی کنید .....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-10-2008 07:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل عدم نمایش قالب و نیز منوی مدیریت سایت
سلام
اگه ادرس سایت رو میزاشتی بهتر بود چون چندین مورد هست که باعث ایجاد این مشکلات میشه.
اولین مواردی که به ذهنم میاد رو میگم.
در رابطه با مشکل اولتون چک کنید تا ادرسهای قالب درست باشن مخصوصآ ادرس کد css قالب.
در رابطه با مشکل دوم احتمالآ شما یک منو با عنوان طولانی به زبان فارسی ایجاد نموده اید که باید از داخل بانک اطلاعاتی اون منو را پاک کنید.
-
-
راستی وقتی روی هر لینکی هم کلیک می کنی چیزی نمیاره ....این مشکلات به تازگی ایجاد شده .......اگر می شه راهنمایی کنید .....
سلام.اگر SEF را فعال كرديد بايد دقت كنيد كه فايل htaccess. موجود و محتوياتش صحيح باشه.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلي
-
-
[quote author=memfis link=topic=16888.msg89786#msg89786 date=1223626892]
سلام
اگه ادرس سایت رو میزاشتی بهتر بود چون چندین مورد هست که باعث ایجاد این مشکلات میشه.
اولین مواردی که به ذهنم میاد رو میگم.
در رابطه با مشکل اولتون چک کنید تا ادرسهای قالب درست باشن مخصوصآ ادرس کد css قالب.
در رابطه با مشکل دوم احتمالآ شما یک منو با عنوان طولانی به زبان فارسی ایجاد نموده اید که باید از داخل بانک اطلاعاتی اون منو را پاک کنید.
[/quote]
سلام . من درباره قالب سايتت نميدونم ولي بعيد ميدونم مشكل از سرور باشه ... ولي درباره نمايش منو ها در قسمت مديريت ؟؟؟ اگر منظورتون اون باشه يعني منو هاي بالا نمايش داده نميشه بايد يگم مشكل از مرور گر اينترنت اكسپلورر . يعني بايد نسخه 7 نصب شده باشه چون با اينترنت اكسپلورر 6 اون قيمت از منو ها نمايش داده نميشه و من خودم يك هفته اي با اين موضوع مشكل داشتم و بلاخره مشخص شد دليلش فقط ورژن اينترنت اكسپلورر 7 ...
-
-
من فکر نکنم مشکل از مرورگر باشه من مامبو را با IE6 ,IE7,IE8 BETA,FF,OPERA تست کردم و هیچ مشکلی تو هیچ کدوم از این مرورگر ها نداشته.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)