-
دو سوال در مورد ارور...
سلام من مامبو رو روی لوکال با appserv 2.5.9 نصب کردم... دو تا سوال در مورد ارور داشتم...
اول اینکه وقتی میخوام تصاویر رو به صورت کلی آپلود کنم این ارور رو میده و آپ نمیکنه...
نام فایل :
نام جدید فایل : a-z0_20081010_1602617926.
Warning: copy(C:/AppServ/www/mambo46/media/) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in C:\AppServ\www\mambo46\administrator\components\co m_datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148
Warning: getimagesize(C:/AppServ/www/mambo46/media/) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in C:\AppServ\www\mambo46\administrator\components\co m_datsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .
دوم اینکه اگه یه چیزی مثل تمپلیت مدیریت و بخوام آپ کنم وقتی ارور میده و نصب نمیکنه... هیچ صفحه ای غیر از نوشته زیر باز نمیکنه... و هیچ راه برگشتی به بخش مدیریت هم وجود نداره... الان باید چی کار کنم برای برگشت و تصحیح اون...
Warning: require_once(C:/AppServ/www/mambo46//administrator/templates/mambo_admin/index.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\mambo46\index.php on line 191
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:/AppServ/www/mambo46//administrator/templates/mambo_admin/index.php' (include_path='.;C:\php5\pear'
in C:\AppServ\www\mambo46\index.php on line 191
پیشاپیش ممنون...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-10-2008 09:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دو سوال در مورد ارور...
پرمشین فولدرهایی که درون اون عکس ها آپلود میشن را به 777 تغییر بدید
و دوم اینکه مامبو خود رو کلا فایل به فایل آپلود کردید یا اینکه به صورت یک zip فایل آپلود و بعد در هاست extarct کردید ؟
-
-
رفیق... دمت گرم... من روی لوکال نصب کردم...
اولن چیجوری پرومیشن رو 777 تغییر بدم....
دومن چیجوری روی لوکال به صورت فایل زیپ آپ کنم...
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده... در مورد قالب...
چیجوری میتونم تو RSS اون فونت بزرگ ها رو کوچیک کنم...
[img width=603 height=480]http://i34.tinypic.com/2w5kh9d.gif[/img]
باز هم تشکر
-
-
شبیه سازتون چیه ؟؟
یعنی روی لوکال چه سروری نصب هست
-
-
شبیه سازشون ، appserv هست ظاهرا مشکل شما که سر gallery datso هست ، والا من خودم هم روی لوکال یه زمانی با این کامپوننت مشکل داشتم کلا بی خیالش شدم ، خوشحال می شم بدونم این مشکلات چجوری حل می شه.
-
-
کوچیک کردن این فونت ها هم مربوط می شه به کلاس table.moduletable th
که باید سایز فونت رو کوچیکتر کنید اون جا.
-
-
دم شما گرم... به نظرم این طور که شما فرمودین یعنی داتسو گالری فقط روی لوکال خوب جواب نمیده؟؟؟ یعنی روی سرور خوب کار میکنه؟؟؟
-
-
تست نکردم والا ، ولی سایت هایی دیدم که ازش استفاده می کنند ، پس حتما یه جوری باهاش کنار اومدن
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)