-
پاسخ : كسي ميتونه يه قالب سنگين و در عين حال شيك معرفي كن
از راهنماييتون ممنونم ؛ بيشتر عجله من به خاطر اين بود كه وبلاگم با اتصال به دامنه ام (كه دات آي آر هست) رتبه خوبي توي گوگل داره (يه وبلاگ تخصصيه) و به خاطر تغييراتي كه مديران ميهن بلاگ دارن توي نسخه ميهن بلاگ اعمال ميكنن الان وبلاگ با وارد كردن آدرس دامنه بالا نمياد و در واقع همه لينكهايي كه از موتورهاي جستجو به دامنه من وارد ميشن شكسته شدن (پيغام the page can't be displayed) ؛ به هر حال اين مساله به نوعي سبب خير شد كه بعد از چهار سال بلاگري و بودن توي محيط بلاگستان (كه اون هم در جاي خودش شيرينه) هاست بخرم و حالا بخوام از مزاياي سيستمهاي مديريت محتوا استفاده كنم (مثل نمايش مطالب تنها براي اعضاي سايت و ...) ؛ از ظرف يه اخلاقي دارم - كه خوب يا بد - دوست دارم قالبم منحصر بفرد باشه ؛ قالبهاي فارسي كه يا دلچسب نبودن يا اونهايي كه بودن نقصهايي داشتن و چند تا سايت خارجي هم ديدم كه از اونها هم چندان خوشم نيومد الا چند تا كه رايگان نبودن و براي خريد ويزا كارت و مستر كارت مي خواستن ؛ به هر حال فكر مي كنم بهتره عجله نكنم و شروع كنم همه مطالب مرتبط به مامبو رو بخونم و خودم دست به كار بشم ؛ البته حتما به كمك شما احتياجم ميشه كه به وقتش ايشالا مزاحمتون ميشم .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2008 08:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)