-
پاسخ : كسي ميتونه يه قالب سنگين و در عين حال شيك معرفي كن
سلام دوستان ؛ از توجهتون ممنونم ؛ من تقريبا سه سالي ميشه كه از وبهاستينگ ميهن نيك mihannic.com خريد مي كنم ؛ تا حالا فقط دامنه و الان هم فضا ؛ توي سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم كه رده بندي وب هاستينگهاي ايراني رو مرور كردم ، آخرين بار نهم بود كه بين اين همه وب هاستينگ ريز و درشت رتبه خوبيه ؛ راستي ، من الان دارم سيستم مديريت محتواي datalifeEngine7.2 رو تست مي كنم ؛ كاملا مشخصه كه مامبو سيستم قويتريه ولي ديتالايف قالبهاي زيبا و در عين حال ساده اي داره كه نظرم رو جلب كرد ؛ ولي خب واضحه كه همه چيز در قالب خلاصه نميشه و بايد از قوي بودن سيستم مطمئن بود . الان سايتم اين قالب رو داره ، ببينيد قشنگه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]:
البته من خيلي دوست دارم سسمت چپ قالب سايتم م منو داشته باشه ؛ يعني بعضي از آيتمها سمت چپ فهرست بشن تا قالب سايت تقارن ظاهري داشته باشه ؛ جدا از همه اينها ، اگر بشه اينجور قالبها رو مامبويي كرد خيلي عاليه ؛ تجربه ناچيز من ميگه بعيده كار چندان سختي باشه براي كسايي كه به قالب سازي مامبو اشراف دارن . بازم ممنون .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2008 10:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)