-
پاسخ : جایگزینی یک سایت با مامبو؟
اگر از استاتیک میخاید به دینامیک هجرت کنید
باید اول مامبو روی لوکال نصب کنید بعد تمامی مطالب سایت توی مامبو دونه دونه وارد کنید بعد مامیو اپ کنید و صفحات html را حذف کنید
یا مامبو نصب کنید و از توی مامبو به صفحات قبلی html لینک بدید (مثلا به عنوان ورژن قدیمی سایت)
و مطالبی که از این به بعد توی سایت منتشر می کنید داخل مامبو قرار بدید
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2008 01:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
هنگامي كه شما آدرس سايتتان را وارد ميكنيد صفحه ايندكس شما نمايش داده ميشود.
اين صفحه ايندكس در هاستينگ شما و پوشه www موجود است كه ميتونه از پسونداي مختلفي همچون htm - html - asp - php - aspx , ... باشه.
حال ممكن است شما دو صفحه ايندكس در سايت داشته باشيد. اوني باز ميشه كه در هاستينگ شما اولويت داره. اصولاً اوني كه html باشه اولويت داره.
حالا مطمئناً سايت قبلي شما با index.html بوده.
اگر سايت قبلي رو داخل يك پوشه نريزيد و مامبو رو نصب كنيد. در اون صورت سايت قبلي ايندكس ميشه ولي مامبو نيز نصب شده و با زدن آدرس yoursite.com/index.php ميتونيد وارد بشيد.
نميدونم تا چه حد تونستم بحث ايندكس رو توضيح بدم. اما اميدوارم منظور من رو متوجه شده باشيد.
بهترين كار هم براي كوچ از استاتيك به ديناميك اين هستش كه دوست خوبم مجيد گفت.
بر روي لوكال سايت رو آماده كنيد و سپس كل هاستينگ رو صفر كيلومتر كنيد و مامبو لوكال خودتون رو منتقل كنيد.
براي اينكه در رابطه با لوكال هاست و طريقه نصب مامبو و منتقل كردن اون به سايت از لوكال ميتونيد در انجمن جستجو كنيد و آموزشهاي سايت رو هم كاملاً مطالعه كنيد.
اميدوارم بتونيد سايت خوبي داشته باشيد.
البته همون چيزي كه ابتداي تاپيك متوجه شديد رو هم ميتونيد انجام بديد. (توضيحاتي كه گفتم رو منظورمه)
اگر درك هريك از مسائل مطرح شده براتون سخت بود ميتونيد بصورت خصوصي از طريق مسنجر با من صحبت كنيد تا بيشتر راهنمايي كنم.
نيكبخت باشيد.
** لینک شکسته تصحیح شد
-
-
دوست مهربون روی یاهو مسنجرتو براتون pm گذاشتم اما گویا on نیستین ، خوشحال میشم باهاتون صحبتی داشته باشم.
-
-
سلام
لطفا اینگونه مباحث رو در همین انجمن ادامه بدید .
اگر قرار بود همه مباحث رو از طریق چت حل کنیم فقط یک صفحه HTML ست میکردیم و چند آی دی یاهو مینوشتیم و ...
پس لطفا ...
یا علی
-
-
سلام
آقا محسن مشكل ايشون اصلاً اين نبود و سرورشون لينوكسي نبود و كلاً مشكلات خيلي زياد داشتن كه مجبور شدم اينكار رو انجام بدم.
من هميشه سعي ميكنم كه در همينجا مشكلات رو برطرف كنم. اما ديگه بعضي وقتا اينجوري ميشه ديگه (دفعه اولمون بودش) (هميشه در انجمن مشكلات حل ميشه - اما يه وقتايي مجبور به صحبت كردن هستش - همونطور كه يه وقتايي مجبور به يوزر و پس گرفتن هست!)
نيكبخت باشيد.
-
-
در چنین شرایطی پس از اینکه مشکل رو حل کردید حتما توضیحات لازم رو در انتهای همین تاپیک مرقوم بفرمائید. چون این باعث میشه دوستان دیگری که بعده ها به مشکل مشابه همین برخورد کردن بتونن از تجربیات سایرین بهره ببرن و به طور کلی در وقت صرفه جویی بشه.
سپاس.
-
-
چشم/
اينم از مشكل (هاي) ايشون :
1)هاستينگشون ويندوز بود.
2)تعريف كردن mysql براي هاستشون با محدوديت برقرار بود.
3)هاستينگ كلاً تعطيل بود!
4)هاستينگ توانايي اجراي فايلهاي كدنويسي شده php رو نداشت!
5)كپي/جابجايي فايلها در هاستينگ با مشكلاتي روبرو بود و ... .
در كل اينو بگم كه كلاً مشكل اصلي از هاستينگ بود و انتخاب غلط هاست ويندوزي براي نصب مامبو.
ايشون ميتونن با پرداخت هزينه اندكي به هاستينگشون (اين امكان رو داشت!) هاست خودشون رو لينوكسي كنن و مامبو رو نصب كنن.
نيكبخت باشيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)