[quote author=alireza_lavvaf link=topic=16951.msg90476#msg90476 date=1224157634]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16951.msg90088#msg90088 date=1223881552]
سلام - به انجمن خوش آمديد
1 : بله از سايت مامبو ديگ - بله ميتونيد دانلود كنيد و از زبان انگليسي استفاده كنيد.
2 : اگر منظورتان VirtueMart هست كه بله. ميتونيد در اينباره با تيم مامبولرن تماس بگيريد. يكي از اعضا هم اين كار رو خودش انجام داده بود.
3 : خير اين ماژول نيست. يك كامپوننت كامل هست.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
با سلام مجدد خدمت شما دوست گرامي.
ابتدا بسيار سپاسگذارم از پاسختون. راستش تيم دانشجويي ما قصد راهاندازي يک فروشگاه اينترتي رو دارد و من به شخصه قبلا با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کردم اما مامبو واقعا يک چيز ديگست و در عين حال ما فروشگاه خالي نميخواهيم. حالا با توجه به اين توضيحات توصيه شما چيست؟؟ راستش ما به شدت با کمبود وقت مواجه هستيم و از طرف دانشگاه هم رو ما بسيار فشار وارد شده. تقاضا دارم راه حل مناسبي براي اين مشکلي ارائه دهيد.
[/quote]
سلام
كامپوننت معرفي شده بر روي مامبو نصب ميشود و شما ميتونيد در يك سايت مامبويي اين كامپوننت رو نصب كنيد.
فارسي هم شده و ميتونيد گيرش بياريد! اما هزينه بايد پرداخت كنيد.(پس كامپوننت دومي كه مدير انجمن معرفي كردن بهتره)
پس كامپوننتي كه آقاي فيروزمندان هم معرفي كردن خيلي خوب هستش و بهتر ميتونه به شما كمك كنه.
در ضمن شما ميتونيد از نقل قول در ارسالهايتان چندين بار استفاده كنيد. نيازي نيست براي هر نقل قول و توضيحات لازمه از يك ارسال جديد استفاده كنيد.
نيكبخت باشيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)