من mambo رو در مسیر mysite.com/mambo  بر روی سرور آپلود کردم اما با وارد کردن این آدرس با پیغام You are not authorized to view this page مواجه میشم.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
** از هایپر لینک خارج شد

من mambo رو در مسیر mysite.com/mambo  بر روی سرور آپلود کردم اما با وارد کردن این آدرس با پیغام You are not authorized to view this page مواجه میشم.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
** از هایپر لینک خارج شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
پرمیشن اون فولدر رو چک کن ببین 777 هست ؟
پرمیشن اون فولدر رو چه جوری چک کنم ببینم 777 هست یا نه؟
با ید نو قسمت filemanagerجایی رو ببینم؟
من اصلا نمیدونم پرمیشن چیه؟
اینجا رو ببین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب من الان اونو گذاشتم رو777
اما وقتی رو مسیری که مامبو رو در سرور نصب کردم میرم این پیغام رو میده!
This device has been protected by MihanHost (c) Security Team.
All Rights are reserved
هرچي كه هست از طرف ميهن هاسته. (سوء تبليغ)
شما يكاري بكن و بيا سرورت رو عوض كن از دست اين مشكلات رها شو. (پسشون بده و پولت رو پس بگير)
البته اين پيغام رو نميده. اروره
رو ميده كه چون در ارورها دست بردند و خيلي به اسم هاستينگشون علاقه مندن اونجا گذاشتن!کد:The page cannot be displayed Explanation: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Try the following: Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion. Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped. Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link. -------------------------------------------------------------------------------- Technical Information (for support personnel) Error Code: 403 Forbidden. The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). Contact the server administrator. (12202)
شما همه جا كه تاپيك باز ميكني اعلام كن كه ويندوز داري نصب ميكني تا بهتر راهنماييت كنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)