-
403 forbidden
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام
سایتم یه هو این ارور رو داد به دون اینکه من کاریش کرده باشم!
چس شده ؟!
از مامبو 465 استفاده میکنه که البته اصلا فکر نکنم ربطی به مامبو داشته باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-14-2008 04:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : 403 forbidden
خیر به مامبو ربطی نداره
فایل HTACCESS شما موجود هست آیا فایل مامبویی هست یا خود سرور ؟ بررسی کن این فایل رو ! و
You don't have permission to access / on this serverیا این 403 forbidden . اینجا هم جستجو کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
فایل اصلی که همراه مامبو هست اونجا هست و دسترسیش هم برای دو حالت 644 و 777 تست کردم نتیجه همینه!
-
-
سلام
ببینید چه تغییر جدیدی در هاستینگ داده شده ؟
به عنوان مثال SuExec ست نشده ؟ suphp یا ......
یا علی
-
-
سلام
ممنون از توجهتون بدست ادمین هاست مشکل بر طرف شد !
پرسیدم چش شده بود اگه گفتن میگم !
-
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز، هاست دایرکت ادمین من به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چنین اروری میده:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 PHP/5.2.17 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 80 علت چیه ؟ هم فایلHTaccess i ر و هاست داره هم index.PHP و هم index.html و هم پرمیشن پوشه آپلودرا از 755 به 777 تغییر داده ام، پرمیشن فایل index.PHP هم 644 استمن اشتباها چند تا از فایل های درون هاست از جمله فایل PUBLIC_html را که عکس فلش قرمزی روی آن بودحذف کرده ام و وقتی پوشه Domains را باز می کنم چیزی درون آن وجود نداردو ددرون آن پیام می دهدUnable to open /domains. Permission deniedیعنی هیچ فایلی دروندومین نمایش نمی دهد انگار که همه فایل های آن را حذف کرده باشند،هیچ آشنایی هم با برنامه ورد اکسپرس ندارم چه کار باید بکنم...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)