-
فارسی سازی قالب siteground12
من مقاله فارسی سازی رو خوندم. غیر از encoding تغییرات دیگه ای نتونستم به قالب بدم. من روی لوکال کار می کنم. منوی این قالب هم نشون داده نمیشه!! همینطور تاریخ نوشته ها و تاریخ زیر تیتر!!
اگر در قالبی موقعیتی برای یک ماژول وجود نداشته باشه خودم میتونم اینکارو بکنم؟ چطوری؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-11-2008 06:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فارسی سازی قالب siteground12
سلام
براي ايجاد يك موقعيت جديد در قالب بايد كدي را در قسمتي كه مايليد ماژول به نمايش درآيد قرار دهيد. اين كد بشكل زير خواهد بود.
کد:
<?php mosLoadModules ( 'position' ); ?>
شما ميتوانيد بجاي كلمه "position" نام موقعيت مورد نظر خود را وارد نماييد. اين نام ميتواند يكي از موقعيتهاي معرفي شده به مامبو باشد. (براي ايجاد يك موقعيت خاص از كادرهايي كه در مديريت موقعيت ماژولها موجود هستند استفاده كنيد)
قسمتي از راهنماي مامبو كه فارسي شده است.
نيكبخت باشيد.
-
-
1- تاریخ ها مربوط به تنظیمات کلی سایت هست که نمایش داده بشه یا نه
2- برای ساخت موقعیت
"به میدیریت کاربری... مدیریت قالب...موقعیت ماژول ها بروید و نام موقعیت دلخواه خود را در آنجا اضافه کنید و سپس موقعیت ماژول خود را بر روی آن تنظیم کنید و به مدیریت قالب بخش کابری بروید و قالب را ویرایش کنید و در هر جایی که میخواهید ماژول نمایش پیدا کنه این کد را اضافه کنید
کد:
کد:
<?php mosLoadModules('user',-2); ?>
user هم نام موقعیتی هست که ساخته اید باید جایگزین کنید.
"
-
-
ببخشید مثل اینکه پست تکرار شد
برای باقی مشکلات بهتره تصویری از قالب قرار بدید
یا حق
-
-
قالب اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام.راه هاي افزودن موقعيت را دوستن فرمودند.
اين قالب به صورت پيشفرض تنها يك موقعيت left داره و شما اگر بخواهيد بدون هيچ تغييري از اين قالب استفاده كنيد بايد منوها و ماژول هاتون را در موقعيت left منتشر كنيد.
در آدر زير مي توندي موقعيت هاي موجود در ين قالب را ببينيد :
کد:
http://mambo.siteground.com/index.php?template=siteground12&tp=1
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلي
-
-
1.درسته فقط یه موقعیت Left داره ولی بعد از نصب قالب، برای منوی اصلی موقعیت User9 و کلاس _s1 گذاشته! وقتی موقعیت رو left میذارم یه منو پیدا میشه اونم فارسی نه منوهای خودش تازه عملکردشم مثل اون منو نیست نوشته های underline ساده ولی خودش ماوس که میره رو منو نوشته ها جهتشون عوض میشه
2.تو تنظیمات کلی، تب محتوا گزینه های تاریخ و زمان ایجاد و ویرایش نمایش داده میشن ولی تو قالب نه!
-
-
یه چیز دیگه تیتر فارسی هم کلماتش به هم چسبیده نیست چرا؟
-
-
1. چرا اصلا متن من انگلیسی نیست؟ من که هنوز تغییرات به نوشته ها ندادم؟ نوشته ها عینا با نوشته های قالب پیش فرض مامبو جایگزین شده. که تو همون قالب هم من زمان رو ندارم
2. مگه هر قالبی که نصب میکنیم تنضیمات ماژولش تغییر نمیکنه؟ یعنی یه پیش فرض برای مثلا موقعیت ماژول ها هست که من اگه قالب جدیدی نصب کردم باید اون تنظیمات اولیه رو بر اساس قالب جدید تغییر بدم؟ من فکر کردم هر قالب که نصب میشه این تنظیمات برای اون قالب تغییر داره و اگه من قالب دیگه ای رو پیش فرض کنم تنظیمات دوباره بر اساس اون تغییر داره این اشتباهه؟
3. قالب پیش فرض مامبو رو هم وقتی اجرا میکنم منوی بالایی برای من نمایش داده نمیشه. اشکال کجاست؟
-
-
سلام.هر قالبي كه شما نصب مي كنيد يه سري موقعيت داخلش تعبيه شده.
بعد از نصب هر قالب شما بايد به مديريت ماژول هاي بخش كاربري بريد و در صورت لزوم موقعيت ماژول ها را به موقعيت هايي كه در قالب موجود هست تغيير بديد.
1. چرا اصلا متن من انگلیسی نیست؟ من که هنوز تغییرات به نوشته ها ندادم؟ نوشته ها عینا با نوشته های قالب پیش فرض مامبو جایگزین شده. که تو همون قالب هم من زمان رو ندارم
منظورتون از متن، آيتم هاي منوها هست؟ اگر اينطوره بايد از طريق مديريت منوها نام هر لينك را تغيير بديد.
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)