سلام، جعبه اخبار من الان right هست ،چطور مي تونم leftش كنم؟ (چطور ميشه براش حركت Fade گذاشت، درست مثه انجمن مامبو؟!
همچنين كپي رايت پائين فروم هم همه right شدن. اون رو ميخوام Center كنم. ممنون.

سلام، جعبه اخبار من الان right هست ،چطور مي تونم leftش كنم؟ (چطور ميشه براش حركت Fade گذاشت، درست مثه انجمن مامبو؟!
همچنين كپي رايت پائين فروم هم همه right شدن. اون رو ميخوام Center كنم. ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=martian_man link=topic=16987.msg90251#msg90251 date=1223980061]
(چطور ميشه براش حركت Fade گذاشت، درست مثه انجمن مامبو؟!
[/quote]
با جستجو !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي من اينكارو كردم، براي همين دوباره اين مطلب رو فرستادم. چون براي من Fade نميشه ، هر بار كه Refresh ميكنم خبر عوض ميشه!.
حالا از هم مهم تر همون تغيير پوزيشن هست. ممنون ميشم.
شما از چه قالبی استفاده می کنید ... فکر کنم fade شدن به فایل boardindex.template.php قالب مربوط بشه .. اگه اشتباه نکنم
در مورد تغییر پوزیشن اول یه سری به فایل style.css بزنید .. اگه به نتیجه نرسیدید به فایل boardindex.template.php مراجعه کنید
اگه موفق نشدید .. کد فایل boardindex.template.php رو اینجا بذارید تا کد رواصلاح کنم و براتون بفرستم
موفق و موید باشید
من قالبم رو تاپيك هاي قبلي گذاشته بودم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر لطف كنيد fade كردن اين قالب رو به همراه كلاس يا آيدي جعبه اخبار و كپي رايت رو به من بديد ممنون ميشم. من نتونستم توي boardindex.template.php پيداش كنم.
تشكر جناب جاويد.
سلام. من كلاس جعبه خبر رو تو index.template پيدا كردم و از right به left تغييرش دادم ولي فقط يه چند سانتي از راست به چپ حركت كرد. ولي خوب فرم جستجو رو چپ گذاشتم و جعبه خبر رو راست. اين مشكل حل شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------<div align="left" style="width: 400px; margin-left: 10px;">';
// Show a random news item? (or you could pick one from news_lines...)
if (!empty($settings['enable_news']))
echo '
<span class="smalltext"><b>', $txt[102], '</b>: ', $context['random_news_line'], '</span>';
echo '
</div>';
پس چه جوري ميشه جعبه خبر رو fadeش كرد؟ و كپي رايت رو center كرد؟ در كد زير كه middle هست پس اشكال چيه؟
<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;">
<span style="font-size: x-small">Copyright All Right Reserved By <a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />', theme_copyright(), '
</td>
** دو پست شما یکی شد
در مورد اخبار و fade شدن مشکل ساده تر از اون چیزی که فکرش رو کنید حل میشه
از پنل مدیریت --> تنظیمات قالب جاری --> نمایش مرتب همه آیتم های جعبه اخبار در صفحه اول انجمن را تیک دار کنید
با این کار به جز بخش خبری که بالای منو خواهید دید یه کادر مثل انجمن مامبولرن زیر منوی اصلی خواهید دید
ولی فکر کنم یه مشکل خواهید داشت .. یعنی خبر ها در کادر مورد نظر راست چین میشن
برای رفع این مشکل از فایل boardindex.template.php کد زیر را پیدا کنید
و کد زیر را جایگزین کنیدکد:// Prepare all the javascript settings. echo ' <div id="smfFadeScroller" style="width: 90%; padding: 2px;"><b>',
پیشنهاد من اینه که اخبار بالای منوها رو حذف کن .... اگه خواستی حذف کنی بهت میگم چجوری باید حذف بشهکد:// Prepare all the javascript settings. echo ' <div id="smfFadeScroller" style="width: 90%; text-align:center; padding: 2px;"><b>',
در مورد مشکل وسط چین شدن کپی رایت:
فایل index.template.php رو باز کنید و دنبال کد زیر بگردید
و کد زیر را جایگزین کد بالا کنیدکد:<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;"> <span style="font-size: x-small">Metallic Abyss Theme by <a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />', theme_copyright(), ' </td>
انشاءالله مشکلتون حل شده باشهکد:<td valign="middle" align="center" style="text-align:center; white-space: nowrap;"> <span style="font-size: x-small">Metallic Abyss Theme by <a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />', theme_copyright(), ' </td>
موفق و موید باشید
سلام و خسته نباشيد. جاويد جان همونطور كه شما گفتيد يه كادري در زير منو هاي اصلي اومد و fade واسه اون اجرا شد. ولي من ميخوام اخباري كه روي header ،بالاي منو هام هست fade داشته باشه و اين كادر پايين منوها نمايش داده نشه. راهي هست؟
براي center شدن كپي رايت هم ممنون.
عذر ميخوام جناب جاويد. چطور ميشه اين ثانيه شمار load كردن صفحات رو از انجمنم حذف كنم؟!
این صفحه در 0.447 ثانیه 11 نمایش داده شد.
** دو پست شما یکی شد
خواهش می کنم ولی بهتره سوالات خودتون رو در تاپیک های مجزا مطرح کنید
در مورد fade شدن قسمتی که شما می خواید باید با sales {at} mambolearn.com تماس بگیرید
چون نیاز به کد نویسی مجزا داره
در مورد حذف نمایش دهنده زمان لود صفحات:
پنل مدیریت --> تنظیمات عمومی انجمن ها --> تنظیمات عمومی (زبانه تنظیمات عمومی) --> تیک گزینه "نمایش مدت زمان ایجاد صفحات :" را بردارید
یا علی
ممنون جناب جاويد عزيز. فكر كنم درد سر زياد داشته باشه ولي خوب ممنون از راهنمايياتون. تشكر
علاقه مندی ها (Bookmarks)