من قالبم رو تاپيك هاي قبلي گذاشته بودم در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اگر لطف كنيد fade كردن اين قالب رو به همراه كلاس يا آيدي جعبه اخبار و كپي رايت رو به من بديد ممنون ميشم. من نتونستم توي boardindex.template.php پيداش كنم.

تشكر جناب جاويد.

سلام. من كلاس جعبه خبر رو تو index.template پيدا كردم و از right به left تغييرش دادم ولي فقط يه چند سانتي از راست به چپ حركت كرد. ولي خوب فرم جستجو رو چپ گذاشتم و جعبه خبر رو راست. اين مشكل حل شد.

<div align="left" style="width: 400px; margin-left: 10px;">';

// Show a random news item? (or you could pick one from news_lines...)
if (!empty($settings['enable_news']))
echo '
<span class="smalltext"><b>', $txt[102], '</b>: ', $context['random_news_line'], '</span>';

echo '
</div>';
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پس چه جوري ميشه جعبه خبر رو fadeش كرد؟ و كپي رايت رو center كرد؟ در كد زير كه middle هست پس اشكال چيه؟

<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;">
<span style="font-size: x-small">Copyright All Right Reserved By <a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />', theme_copyright(), '
</td>

** دو پست شما یکی شد