-
-
-
10-15-2008 08:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : mosMainBody چجوری ویرایش کنم
شرمنده دوتا تاپیک شد عکسشو یادم رفت یادمه قبلا تاپیک ها ویرایش داشت نمیدونم چرا پیداش نکردم شرمنده اینم عکسه ای مه بالا گفتم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
سلام
اگه منظور شما رو خوب متوجه شده باشم بايد اين فايل رو هك كنيد و اونطوري كه مايليد تنظيم كنيد.
فایل content.html.php را از پوشه components/com_content باز کنید.
نيكبخت باشيد.
-
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17018.msg90419#msg90419 date=1224104482]
سلام
اگه منظور شما رو خوب متوجه شده باشم بايد اين فايل رو هك كنيد و اونطوري كه مايليد تنظيم كنيد.
فایل content.html.php را از پوشه components/com_content باز کنید.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
خیلی ممنون
نگاش که کردم دیدم از این حرفایی که فکر می کردم سخت تره حالا دارم ببینم چیکار میکنم
فقط همین 2تا فایل توی این کار دخیلند فایل دیگه ای نیست
بازم ممنون
-
-
سلام
شما بسته به نيازت بايد كامپوننتهاي هسته مامبو رو هك كني. حالا هر قسمتي ميتونه باشه.
شما اگر به كدنويسي آشنايي كامل داشته باشي ميتوني حتي در كامپوننتهاي اصلي مامبو دست ببري و امكاناتش رو اضافه كني.
تمامي فايلهايي كه در بسته مامبو هستند تشكيل دهنده پايه و اساس مامبو هستند. تمامي فايلها در نمايش يك صفحه در سايت شما دخيل هستند!
نيكبخت باشيد.
-
-
;D ;D ;D ;D ;D ;D
حل شد خیلی ممنون دستتون درد نکنه
-
-
آقا شرمنده یک سوال فنی دیگه داشتم از خدمت عزیزان
من فایل content.html.php رو بسته به نیاز خودم تغییرش دادم( به قول خودتون هکش کردم ) نتیجشم خیلی با حال بود
حالا رفتم سر وقت ماژول ها اونا رو بسته به نیازم میخام تغییر بدم
حالا لطف کنید بگید اون جدولی که ماژول ها توش نمایش داده میشند رو کجا میتونم تغییر بدم کدوم فایل از فایلای مامبو اون جدولی که کلاسش moduletable هست
خیلی ممنون از راهنماییاتون
-
-
سلام - خوشحالم كه ميبينم تونستيد اينكار رو با موفقيت انجام بديد.
بهتر بود براي سوال جديد خودتون تاپيك تازه اي باز ميكرديد.
اما :
اين ديگه ربط به فايل css و قالب داره و خوده ماژول كه چگونه طراحي شده باشه. طريقه چينش در خوده فايلهاي ماژول مشخص هستند.
بطور مثال طريقه تغيير در ماژول ورود و خروج قبلاً در انجمن بحث شده و ميتونيد اون رو پيدا كنيد. اما با توجه به اينكه از پس قبلي بر اومديد فكر ميكنم بتونيد با رفتن به پوشه modules اينكار را هم انجام بديد.
نيازي هم به تشكر و يادآوري در پيغام خصوصي نبود.
نيكبخت باشيد.
-
-
بازم از توجهتون ممنون ولی من میدونم که ماژول هارو میشه شکلشونو از داخل پوشه modules تغییر داد ولی من منظور تغییر خود مادول ها نبود
بلکه همه مادول ها توی قالب درون یک جدول نشود داده میشند با کلاس moduletable که تو ی مدیریت تو قسمت ماژول ها ما میتونیم برای این جدول پسوند انتخاب کنیم که اسمی که انتخاب میکنیم میاد ته این اسم
حالا این جدول که اسم کلاسش هست moduletable برای همه ماژول هایکی و من فکر نکنم توی شاخه modules مادول باشه کد ایجاد کنندش
اگه تونستم منظورمو برسونم لطف کنید بگید کدوم فایل هست که میشه این جدولو توش تغییر داد
بازم ممنون
-
-
من اصلاً نميتونم متوجه منظور شما بشم! شما دقيقاً چه بلايي ميخواييد سر ماژولها بياريد؟!
اگر منظورتون شكل ظاهري هستش كه همونه ديگه ماژولها كه چيز ديگه اي نداره!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)