سلام ،
میخوام با استفاده از دیتا بیس ، بخش ها ، مجموعه ها و مطالب یک سایت رو به سایت دیگه اضافه کنم ، بدون اینکه محتویات سایت مقصد رو از دست بدم . در صورت امکان لطفا راهنمایی کنید . ممنون

سلام ،
میخوام با استفاده از دیتا بیس ، بخش ها ، مجموعه ها و مطالب یک سایت رو به سایت دیگه اضافه کنم ، بدون اینکه محتویات سایت مقصد رو از دست بدم . در صورت امکان لطفا راهنمایی کنید . ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هر دو سایت یکی هستن سیستم هاشون ؟و سیستمشون چی هست ؟
هر دو سایت مامبو هستند
اگر نسخه ها هم یکی هست کافیه از جداول mos_section , mos_category , mos_content , mos_frontpage یک پشتیبان بگیریدو در سایت جدید اضافه کنید البته یادتون باشه که update رو انتخاب کنید که اطلاعات قبلی در سایت حدید حذف نشه !
موفق باشید
ممنون از راهنماییت آقا مجید . این کاری که گفتی رو انجام دادم ، ارور زیر رو میده
موقع اکسپورت کردن جداول هم Creation/Update/Check dates رو تیک زدم . آیا نکته ای بوده که باید رعایت می کردم و نکردم؟کد:#1050 - Table 'mos_categories' already exists
بله اون مهم نیست که تیک زدید این مهمه Export type که روی Update باشه
یاعلی
Export type رو روی Update گذاشتم ، باز هم همون ارور قبلی رو داد![]()
روی replace بزارید و تست کنید
متاسفانه باز هم نشد . ظاهرا راهی نداره . فکر کنم باید این همه اطلاعات رو به صورت دستی منتقل کنم!!! ???
خیر نیاز به دستی وارد کردن نیست کافیه که اکسپورت شما درست گرفته بشه
راه دیگه هم اینه که خب می تونید به جای خروجی فایل از syntax ها استفاده کنید و همه رو تبدیل به update کنید به جای insert کار سختی نیست
یا فایل sql رو باز کنید با یک ایدتور و همه ی Insert ها رو بکنید update احتمالا مشکل حل مبشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)