-
فقط مديريت يك قسمت از انجمن!
سلام. من ميخوام فقط مديريت يك قسمت از انجمنم رو به يكي از اعضا بدم،آيا راهي هست كه اين كاربر فقط در اون انجمن دخل و تصرف كنه و به ساير قسمت ها دسترسي نداشته باشه.
بصورت واضح تر بگم مثلا شما ميخوايد مثلا من فقط بتونم قسمت مديريت SMF - Simple Machine Forum رو من بديد و من فقط بتونم در اين قسمت پست ها رو حذف يا تاپيك ايجاد كنم و يا ...(اعمال مديريت) و به قسمت هاي ديگه انجمن دسترسي نداشته باشم(نتونم بقيه قسمت هارو مديريت كنم.)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-05-2008 01:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فقط مديريت يك قسمت از انجمن!
واسه این کار به بخش انجمن ها برو و انجمن مورد نظر را پیدا کنید و در قسمت تغییرات قسمتی به نام مدیر انجمن وجود داره که در اون قسمت میتونی یک کاربر را مدیر ان انجمن قرار بدی
-
-
یه بسته هم برای این کار معرفی شده که کار رو خیلی راحت می کنه
تو پروفیال همه کاربران یه گزینه اضافه می کنه که می تونی از اون قسمت اون کاربر رو مدیر انجمن های مربوطه کنی ...
با این بسته مدیر کردن و لغو مدیریت کاربران در کمتر از 1 دقیقه انجام میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[img width=640 height=235]http://i36.tinypic.com/29wr1mv.jpg[/img]
-
-
تنظیمات گفته شده در اینجا رو هم باید تغییر داد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
جناب جاويد من اين بسته رو نصب كردم ولي اين پيغام رو داد. شما خودتون اين بسته رو به تازگي تست كرديد؟
خطا دز نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
ورژن SMF من 1.1.6 هست و گفته شده كه سازگاره... گويا يكي دو سه تا از فايل هاي ناقص هست. بعد سوالم اين هست كه آيا اين بسته روي قالب پيش فرض كار ميكنه يا روي قالب هاي انتخابي هم اجرا ميشه؟
** دو پست شما یکی شد
-
-
سلام دوست عزيز.
اين Mod روي تمام ورژن هاي SMF از جمله همون نسخه 1.1.6 سازگاره. بله من هم اين Mod رو چك كردم، مشكل داره و اين ايراد هم از سايت Simple Mashines هست و كاريش نميشه كرد، اگر دوستان نسخه سالم اين مود رو دارن براي اين دوستمون براي دانلود بگذارن.
-
-
سلام ....
من این بسته رو از سازنده اصلی معرفی کردم .. تا بحال خودم تست نکردم
تست می کنم و سعی می کنم خودم به صورت دستی مشکلش رو حل کنم
یا اینکه یه بسته دیگه پیدا می کنم ...
البته قول نمیدم بسته ای پیدا بشه ... منتظر باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)